Eesti uudised

Martin Plaser: suletud koolistaadionite juhid on spordivaenulikud (6)

LISA KOMMENTAAR

To* teooria, Plaser ja teised Korrus 3 eestvedajad on koos tegusad inimesed ja saagi "ust" lukku panna.26. mai 2017, 09:32
Tallinnas on staadionid tegutsemiseks ja loomulikult kuluvad ja Plaseri sarnaseid ("eneseimetlejaid?") on rohkem arvatust, paraku ei saagi enamus vaimustusega noorte heaks tegutseda. Lapsevanemadki saaksid toetada. Enamikud koolid, sh. tublimad direktorid, ei ole demagoogitsejad, nn. mugavusdirektorite aeg saab otsa ja seda ka "ilusas teoorias". Oleks ja panesks, see on rohkem kl. 04:12 hommikune, unine teema!
teooria26. mai 2017, 04:12
Teooria on ilus, aga kui ta ise oleks koolijuht siis paneks ka staadionid varsti lukku. Tallinnas on näha millises seisus need pidevalt avatud staadionid on ja kas Plaser maksaks siis oma taskust neid jooksvaid kulusid. Selles mõttes on artikkel demagoogia, ülla mulje ja olematu sisuga. Tundsin kunagi ühte õpetajat kes oli väliselt Plaseriga sarnane ja tema olek ja käitumine olid absoluutselt sarnased, igal võimalusel vaatas end peeglist ja imetles end, oli endast vaimustuses.
Lukus staadion30. mai 2017, 13:31
Ka lukustatud staadione lõhutakse, lõhutakse lahtioleku ajal, oma kooli laste poolt. Milles siis on probleem!? Kasvatada vaja lastel staadioni hoidmiseks väärtusi!
Volli25. mai 2017, 21:25
Peaaegu kõik on öeldud. Lihtsalt koolidel(koolipidajatel ehk omavalitsustel) pole raha. Kaasajal peab kahjuks olema staadionitel nn. valvur-korrahoidja. Kasvatamatud (mitte harimatud) lapsed-noored on põhjustanud ikka korraliku läbukultuurituse, mille on ilmselgelt põhjustanud oma laste jaoks aega mitteleidvad(keegi teine peab ju nende lapsi kasvatama) lapsevanemad ise. Ka nende võsukeste mitte just kõige paremate tegude kohta( lihtsalt tabatud halvalt teolt), leiutavad nad alati mingi õigustuse-vabanduse OMA tegemata töö kohta. Eks ükskord, kui röövkapitalism natukenegi taandub ja kehtima hakkab mõtteviis: Enne Kohustused - Siis Õigused, asi kindlasti paraneb.
Nõus Martiniga25. mai 2017, 19:59
Lapsevanem25. mai 2017, 17:07
Martinilt asjalik ja objektiivne arvamusavaldus. Ega meie Eestimaal ainult eurorubla ruulima ei pea. Riik PEAB noorte tervisekasvatusse ja tervislikesse harjumustesse suurema entusiasmiga panustama.