Rainer Vassiljev (vasakul). Foto: Robin Roots
Võrkpall
25. mai 2017, 20:15

Eesti võrkpallikoondise abitreener: Kosovo jaoks oli tänane mäng väga suur sündmus

Eesti võrkpallikoondise abitreeneri Rainer Vassiljevi sõnutsi mõeldi tänase Kosovo kohtumise eel juba järgmiste päevade suunas. 

"Ega lihtne muidugi pole," tunnistas Vassiljev, et sellistes mängudes on kogu kohtumise vältel 100 protsendilist kontsentratsiooni raske hoida. "On ääretult oluline olla koguaeg keskendunult sees. Kui keskendumine hakkab hajuma, siis võivad lollid vigastused tulla. Selle vältimine oligi täna meie peamine eesmärk." 

Abitreeneri sõnul suudeti täna ülesanded korralikult täita. Samuti usub Vassiljevi, et korralik esitus on ka tunnustus vastasele. "Austame igal juhul vastast," sõnas ta. "Kosovo - nii värske alaliit nagu nad on, nende jaoks oli väga suur sündmus täna siin publiku ees mängida, sellisel vägeval turniiril. Arvan, et see turniir jääb neile igal juhul meelde."

Treener ei salga, et terve tänase päeva, käis töö juba tulevasi mänge silmas pidades. "Hommikul käisid kõik mehed jõusaalist läbi ja mõtlesime, kuidas püsida nädala lõpuni konditsioonis. Mitte ainult seda, kes täna mängib. Tuleb füüsilist toonust ka sees hoida."

Homne kohtumine Montenegroga tuleb Vassiljevi sõnutsi väga keeruline. "Nende meeskonnal on sisu. Sellised võistkonnad (Balkani) võivad hullu panna. Peame selleks valmis olema."