Foto: VIDA PRESS
Suhted
26. mai 2017, 16:05

JÄTA JAMA: 9 seksiasja, mis tuleks ära lõpetada (8)

Kui me midagi teeme, mis iganes see ka poleks, siis tahame, et see saaks tehtud hästi, märgib GQ. Me tahame olla parimad. Niisiis käime kõik välja, oleme loomingulised, üritame veelgi paremini, aga ehk peaks me ... hoopiski veidi vähem pingutama? Kas seks peab alati käima nii, nagu keegi vaataks pealt ja kritiseeriks? Kas mõned meie seksikamad nipid ei ole mitte veidi üle võlli? Või liialt ponnistavad või lihtsalt rõvedad? Järgnevate asjade harrastamine tuleks seksides ära lõpetada.

"Teekotikese solgutamine"

Inglise keeles on selle nimeks teabagging. Ja mõtleme nüüd sellele mõistele. Oled sa kunagi kohanud seksikat teekotikest? Muidugi mitte.

(Siinkohal selgituseks – mõiste näib eeskätt tähendavat seda, et partner võtab mehe munandid enda suhu – toim).

Kes võib ausalt kinnitada, et see kui sa küürutad oma partneri pea kohal ja su riist õõtsub tal peas, on asja väärt? Kas see on tõesti kuidagi mõnus? Ja kes üldse otsustab, millal see peaks lõppema?

Mõtle kõigile ägedamatele asjadele, mida selle asemel saaks teha.

Keerukad asendid

Kas on midagi veel tobedamat kui keegi, kes hõiskab, et tagurpidi karjatüdruku poos on imeline? Või kes kiitleb, et suudab ühe ööga teha läbi poole "Kamasuutrast".

Vahekord ei muutu sellest erutavamaks, kui seda keerukamaks teha. Põhimõte on ikkagi sama: sisse ja välja. Lisaks läheb suur osa naudingust kaotsi, kui pead keskenduma sellele, kuidas saada üks jalga endale kaela taha. On palju lihtsaid poose, mis on ka tegelikult head.

Vastuteene eeldamine

Seks seisneb andmises ja saamises. Aga mõnikord on normaalne mitte saada. Kui su ainus põhjus endast parimat anda on soov saada midagi vastu, siis ootab sind pettumus. Sisuliselt: kui sa teed naisele suuseksi, siis ei tohiks sa eeldada, et pärast tema sulle samaga vastab. Ole helde ja ära tunne end puudutatult, kui ta eelistab teha seda mõni teine kord.

Märjad suudlused

Lödistav suudlemine pole seksikas. Kui sülge peab padjaga ära pühkima, siis on suudlus liiga märg. Mõtle koertele. Kas tahad olla sama seksikas kui koer?

69

Selle poosi seksikus on müüt. Kuna sa ei suuda korraga keskenduda kahele asjale, siis tegelikult saad ja teed nii oma elu halvimat suuseksi.

Karjumine "Issi!"

See ei tööta isegi pornofilmides. Issiks kutsuvad alla kümneaastased oma meessoost esivanemat.

Juustest kiskumine

Väike valuaisting võib naudingut suurendada. Aga see ei tähenda, et sa peaksid oma partnerilt juukseid koos juurtega peast kiskuma. Või et tema peaks seda sulle tegema. Ja kui veel kõõma pudeneb ... Jätke juuksed rahule.

Varvaste imemine

Selleks tuleb teha omajagu ettevalmistusi ja asi pole väga vaeva väärt. Ja keegi pole selleks valmis, olles alles äsja kingad jalast võtnud.

Suuseksi tehnikad

Ütle partnerile, et ta lõpetaks nende suuseksitrikkidest kirjutavate lugude lugemise. Enamasti on tegu millegi tobedaga ja üldse on asi liiga keeruliseks aetud. Mingid keeleliigutused ja silmavaatamine ja värgid küll suurendavad naudingut, aga samas ka juhivad su tähelepanu kõrvale ühelt maailma lihtsaimalt ja mõnusaimalt asjalt. Lihtsalt: naine võtku see endale suhu, olgu piisavalt aktiivne ja ärgu kasutagu oma pagana hambaid. Meie lubame vastu, et ei kisu naise pead allapoole ega lämmata teda.