Anett Kontaveit kuu aega tagasi Stuttgarti turniiril mängimas - seal alistas ta võimaliku Prantsusmaa lahtiste vastase Garbine Muguruza.Foto: AFP / Scanpix
Tennis
26. mai 2017, 15:08

Silver Karjus: loodan, et näeme uut mängu Kontaveit - Muguruza

Eesti kauaaegse esireketi Kaia Kanepi endine treener Silver Karjus loodab pärast Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste tabeli loosimist, et mõne päeva pärast saame uuesti näha mängu Anett Kontaveit - Garbine Muguruza.

Teatavasti kohtusid nad kuu aega tagasi Stuttgartis, kus Kontaveitil õnnestus mängu keskel initsiatiiv haarata ja võita 2:6, 7:6, 6:1. Uue matši jaoks peavad mõlemad ületama Pariisis esimese barjääri. "Ärme rutta sündmustest ette, kuid ootaksin uut mängu Anett - Muguruza. Loodan, et Anettil ei tohiks esimese vastasega probleeme tekkida," märkis Karjus.

Kontaveit kohtub temaga maailma edetabelis kõrvuti asuvad rumeenlanna Monica Niculescuga. "Mütsiga ei tohi kedagi lööma minna, Niculescu on omamoodi stiiliga mängija. Ta lõikab palju, kasutab lühikesi stopp-lööke. Anett peab selleks valmis olema ja oma mängu peale suruma," avaldas Karjus retsepti.

Mis puutub potentsiaalsesse mängu Muguruzaga, siis ta märkis, et ka Muguruza võib vaadata: tuli kehv loos, sest pean juba teises ringis mängima Kontaveitiga, kellele hiljuti kaotasin. "Muguruza on Pariisis tiitlikaitsja ja see võib panna ta täiendava surve alla," lisas Karjus.