Dortmund players celebrate after winning the German Cup (DFB Pokal) final football match Eintracht Frankfurt v BVB Borussia Dortmund at the Olympic stadium in Berlin on May 27, 2017. / AFP PHOTO / Tobias SCHWARZ / RESTRICTIONS: ACCORDING TO DFB RULES IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED DURING MATCH TIME. MOBILE (MMS) USE IS NOT ALLOWED DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER THE MATCH. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR MORE INFORMATION CONTACT DFB DIRECTLY AT +49 69 67880 / Foto: TOBIAS SCHWARZ
Spordivaria
27. mai 2017, 23:13

NII SEE JUHTUS | Sport 27.05: vollekoondis jätkas edukalt, pidupäev ka Arsenalil ja Borussial

Tere, kallis spordisõber. Soovid teada, mis täna spordimaailmas toimub? Siis oled igatahes õiges kohas, sest Õhtulehe otseülekanne juba midagi kahe silma vahele ei jäta!
23:11
SPORDISÕBER

Kena õhtut ja magusat und!

23:09
JALGPALL
Dortmundi Borussia mängijad tähistamas karikavõitu. (TOBIAS SCHWARZ)
22:38
TENNIS

Anett Kontaveit (WTA 52.) alustab Prantsusmaa lahtiste kohtumisi teisipäeval, kui avaringi vastaseks on Monica Niculescu (Rumeenia, WTA 53.).

22:14
JALGRATTASPORT

Täna Tour of Estonial klassi näidanud ja etapi võitnud Gert Jõeäär tõestas hoolimata amatööristaatusest, midagi on temas endiselt peidus.

Jõeäär tegi Tartu tänavatel otsustava äramineku umbes 15 km enne finišit. Kohati teiste ees üle 20-sekundilist edu omanud Jõeäär edestas lõpuks peagrupis teravaimat jalga näidanud lätlast Emils Liepinsit (Rietumu Banka-Riga) ja kolmandana lõpetanud tuuri üldvõitjat Karl Patrick Lauki viie sekundiga.

„Kui ma rünnaku ette võtsin, siis lootsin, et üks või kaks meest tulevad minuga kaasa, kuna siis olnuks veidi kergem seda 15 km sõita. Tavaliselt üksinda ei õnnestu lõpuni ees püsida, aga kui nägin, et juba korralik vahe on sees, siis mõtlesin, et enam ei ole mõtet tagasi vaadata,“ rääkis Jõeäär. „Tänane on karjääri üks ilusamaid päevi. Just võitude nimel tasub tööd teha!“ lisas ta.

Gert Jõeäär. (Reigo Teervalt)
21:42
JALGPALL
Arsenal - Chelsea 2:1. (LEE SMITH)
20:29
JALGPALL

Lisaks Eesti jalgpallile selguvad karikavõitjad täna Inglismaal ja Saksamaal. Kui Saksamaal algab Frankfurti Eintrachti ja Dortmundi Borussia heitlus kell 21, siis Wembley'l on Londoni Arsenali ja Chelsea matš juba poole peal. Praegu juhib tänu Alexis Sanchezi väravale 1:0 Arsenal.

Alexis Sanchez. (LEE SMITH)
20:00
VÕRKPALL
19:45
VÕRKPALL

Nüüd on madjarite vaim murtud: Eesti seilab 16:9 eduseisu ning tundub, et kohtumise saatus on otsustatud.

19:34
VÕRKPALL

Neljandas geimis on Eesti esimesele tehnilisele vaheajale minnes kaotusseisus 7:8.

19:24
VÕRKPALL

Olemas! Eesti võidab kolmanda geimi 25:20 ning kui MM-pilet peaks Tallinnas kättesaamatuks jääma, saame seda püüda lisavalikturniiril.

19:21
VÕRKPALL

Geimi lõpu kallutab Eestile Venno järjekordsed fantastilised pallingud. 19:18 seisult on Venno servid Eesti ette viinud 23:18 ning alagrupis vähemalt "hõbemedali" kindlustamine on väga lähedal!

19:15
VÕRKPALL

Andrus Raadiku pommile saab ungarlane küll käed alla, ent nahkkera lendab saalilakke ning põrkab ehituskonstruktsiooni peale, kuhu jääb ka pidama. Samas pole pallike seal üksi: üks mänguvahend on seal juba ees!

19:14
VÕRKPALL

Teisele tehnilisele vaheajale minnakse Ungari 16:15 eduseisus. Loodame, et Eesti suudab nüüd teise käigu sisse panna ning madjaritest mööda spurtida.

19:10
VÕRKPALL

Eesti oli taga 9:11, kui servima asus tänavu Türgis mänginud Venno. Jälle saadab mees teele vägevad pallingud ning mõne hetke pärast ongi seis viigis 11:11. Venno on täna löönud kolm ässa.

19:05
VÕRKPALL

Kolmanda geimi algus meenutab väga avageimi oma. Eesti ega Ungari pole suutnud initsiatiivi haarata, tehnilisele vaheajale minnes juhib Ungari 8:6. Igaks juhuks tuletame meelde, et kui Eesti soovib täna kindlustada pääsu vähemalt järgmisele MM-valikturniirile, tuleb täna hõimuvendade vastu võita minimaalselt kaks geimi.

18:53
VÕRKPALL

Teise geimi võitjas kahtlust pole: Eesti võidab 25:15 ning viigistab kohtumise üldseisu 1:1 peale.

18:51
VÕRKPALL

Toobalid vahetavad tagasi: Andres pingile, Kert väljakule.

Kert Toobal. (Martin Ahven)
18:49
VÕRKPALL

Eesti on sidemängijate osas teinud vangerduse: Kert Toobal välja, Andres Toobal sisse.

18:44
VÕRKPALL

Oliver Venno suurepärane serviseeria ning -äss tähendavad, et Eesti on teises geimis peal suisa 16:7. Võrreldes avageimiga on Eesti mitu käiku juurde pannud, ungarlased ei saaks justkui millegagi hakkama.

18:39
VÕRKPALL

Padar on järjekordselt täpne ning paneb Eesti peatreeneri Cretu iseendaga rääkima.

Loe rohkem