Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. mai 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 29. mai (12)

Jäär

Marsi ja Saturni täpne opositsioon ning Kuu kvadraat Jääras oleva Uraaniga on vastuoluline seis – ühelt poolt justkui pidurdus ja takistused, teiselt poolt kiirendus ja äkiliselt muutuvad olukorrad.

Sõnn

Võimalusel väldi kiirustamist ja keskendu kõige olulisemale. Avalikes kohtades hoia oma asjadel silma peal. Õhtul kostita aga hinge kunstielamusega.

Kaksikud

Kaksikutes liikuv Marss on täpses opositsioonis aeglase ja mahapidurdava Saturniga. Seega õpetab päev sulle eelkõige kannatlikkust ja püsivust. Kui tahad kõike kohe ja kiiresti, koged arvatavasti takistusi.

Vähk

Vähis liikuv Kuu (kuni kella 15.12-ni) on päeva esimeses pooles kvadraadis mässumeelse ja ettearvamatu Uraaniga. Seega on täna võimalikud nii ootamatused kui ka sinupoolsed emotsionaalsed ülereageerimised.

Lõvi

Pea meeles, et sa ei lahenda kunagi ühtegi probleemi, kui mõtled samamoodi nagu need, kes selle probleemi tekitasid. Täna võibki see tõdemus aktuaalseks muutuda. Kell 15.12 – Kuu Lõvis.

Neitsi

Boss või keegi, kellel on sinust kõrgem positsioon, võib oma võimu näidata. Kannata ära, ära hakka oma õigusi taga ajama. Täna ei tohiks enda peale uusi lisakohustusi võtta.

Kaalud

Veenuse ja Uraani lähenemine (täpne ühendus 3. juunil) muudab lähipäevad sinu jaoks üsna paljulubavaks. Seda just seltskondlike suhete ja armuasjade tasandil. Võimalikud on põnevad ja inspireerivad kohtumised.

Skorpion

Merkuuri ja Pluuto lähenev trigoon soosib uute intellektuaalsete suhete loomist. Samas võib rahaasjadega seonduv olla mõõnas – eriti siis, kui oled midagi kergelt kätte saanud. Ohtlikes oludes ettevaatust!

Ambur

Keskendu kõige olulisemale – eelkõige poolikute tööde lõpetamisele. Uusi lisakohustusi ei tohiks võtta. Päev sobib asjadele viimase lihvi andmiseks. Aga ära üle ka lihvi!

Kaljukits

Sa ei tunne end hästi, kui pead korraga mitme inimesega suhtlema ja seejuures tegema veel kiireid otsuseid. Sulle meeldiks omaette nokitseda ja rahulikult asjade üle järele mõelda.

Veevalaja

Võid Kuu ja Uraani kvadraadi mõjul olla päeva esimeses pooles rahutu ja närviline ning võid langetada ennatlikke otsuseid. Liikumise ja liiklusega võib ­ootamatusi ette tulla.

Kalad

Püüa selguse, lihtsuse ja konkreetsuse poole. Väljendu teistega suheldes selgelt, ära kasuta oma jutus sümboleid ega mõistukõnet, mida paljud ei pruugi mõista.