Eesti uudised

Asenduskodu kasvandik on tänulik õppestipendiumi eest: "Iga noor vajab, et talle öeldaks – just sina oled parim!" (7)

LISA KOMMENTAAR

kah inimene29. mai 2017, 23:31
muidugi on tore, et aidatakse ja noored,kel puudub kodutugi saavad hariduse...palju on tublisid peresid,kus ema-isa käivad kyll tööl, aga palk miinimum ja ei jaksa lapsi koolitada, samas söök laual ja elu korras, samas on kasuperesid,kus ka lapsed peres kasvamas, neil ka ei ole jaksu köikidele anda vöimalust...SOS kylad ON JUST VASTUPIDI nii ylerahastatud, igal pool on toetuskirjad ja annetuse saamise soovid, jaah, natuke ebaöiglane kyll, eks köik lapsed ole ju tähtsad...aga ega see targutamien aita.. elu ongi ebavördne,kes ees see mees
vanainimene29. mai 2017, 11:18
Väga tore, et riik aitab noori. Elujulgust Teile.
Korra kirjutasin sellest, et üks noormees Kohtla-Nõmme lastekodust sai Moskvas korraldatud rahvusvahelisel vanemateta laste laulukonkursil poolfinaali. Veel sealgi oli noormees tagasihoidlik ja häbelik. Pühapäeval Kremli Kontserdisaalis esinesid kaugemalt tulnud finalistide vahel. Lava olid nad mõne kuulsusega koos. Ja Eestist pärit poiss oli hea väljanägemise ja temperamentse liikumisega. Suur tänu Anne Veskile, kellega nende hääled ilusti kokku kõlasid.
Sama konkurssi hakatakse korraldama ka järgnevatel aastatel. Saatke sinna ikka vanemate hooleta jäänud lapsi. Seal osales isegi 2 last, kes ei saanud vene keelest midagi aru. Ja Eestisse suhtuti eriti sõbralikult, sest meilt oli ainuke esindaja Baltimaadest. Ärge poliitika tõttu sulgege lastele arenguvõimalust.
vanainimene29. mai 2017, 11:47
Eestist https://www.youtube.com/watch?v=6lpqeTYex4g
Võitja esimeses voorus https://www.youtube.com/watch?v=EblyAZI0u54 Abhaasia
Kui kodu koos peret päästva vanaisaga maha põles, anti lapsed internatkooli, sest muudmoodi ei saadud hakkama.
Anna, anna29. mai 2017, 07:14
Nii on29. mai 2017, 21:22
Tõepoolest, miks mind ei ole informeeritud sellest kust raha saab.
...29. mai 2017, 05:10
kas peab ikka ütlema, et sina oled parim? Peaks ikka ütlema, et oled väga hea.
...29. mai 2017, 07:09