Juhtkiri

Juhtkiri | Valimised jagavad Savisaare pärandi ümber (18)

LISA KOMMENTAAR

korruptsioonipealinn30. mai 2017, 18:23
Kas Savisaare Šveitsi perefond läheb ümberjagamisele?
Kustutatud kommentaar29. mai 2017, 21:27
Kogu Savisaare pärand on ohus. Valitsusse trügijad viskasid koos Savisaarega otsustajate nimekirjast välja ka Keskerakonna paremad pead. Allesjäänud ei suuda reformiametnike lausrünnakutele vastu pidada. Ei aita ka ühe või teise ministri väljaviskamine refi valikul. Nemad ei jäta enne kui Keskiga on lõpp.
Nojah29. mai 2017, 21:22
Keskerakond aeti reformivalitsejate poolt lõhki. Lubati valitsuses kohti, kui Savisaare parteist välja viskate. Savisaarega koos läksid ka selgroogsed inimesed, kes ei olnud nõus paarikümne ametnikutooli eest oma tõdedest loobuma. Tänaseks on Keskerakonnast jäänud ainult pool, ja sealtki on Ratas nõus reformiametnike survel oma seltsimehi välja viskama. Aga uued on oma ameti saanud reformiametnike suval ja miks nad peaksid vähemusse jäävat Ratast toetama?!
................29. mai 2017, 16:18
Istuge natuke aega opositsioonis.Kohe tahate kõike omale haarata ?Kõik tahate suuri rahasid.Riigikogu võtku vastu otsus et vähendada riigikogu liikmeid ja tuleb teha kindlasti lahtised nimekirjad. Kõik seal olnud tahavad saada uuesti riigikogusse.Kui president on kaks järjestikku valimisperioodi,siis ka riigikogu olgu nii.
ei ole29. mai 2017, 14:41
reformil lootust Tallinnat käpa alla saada. Inimesed ei unusta tasuta transpordi loojat, toetusi, Vabaduse väljakut, Harju tänavat jne. jne. Ja ei ole sugugi eestlaste poolehoid kuhugi kadunud. UNISTAGE EDASI!
Võidab29. mai 2017, 11:22
Peibutuspartidest29. mai 2017, 11:14
Tegelikult tuleks juhul kui keegi valitutest loobub oma mandaadist, tema häältesaak kustutada valimistulemustest.
ns29. mai 2017, 09:51
Millal tuleb see aeg, kus riiki on võimalik ilma rapsimata. pideva poliitilise kismata juhtida ja rahumeelselt ning normaalselt arendada? Pidev erakondadevaheline võitlus võimu pärast, ministrid vahetuvad nii kiiresti, et nende nimed ei jää meelde ja igaüks tahab neist tingimata kohe midagi muuta ja ümber korraldada kas selleks on vajadus või mitte. Ja see poliitiline trall kestab pidevalt, ka valimistevahelisel ajal.
Kas tõesti ei leidu enam riigimehi- tarku ja ausaid inimesi, kes mõistavad ilma omakasuta riiki arendada? Küllap neid leiduks ülikoolides ja ka mujal, kuid nad ei taha osa võtta räpastest poliitilistest mängudest, mis ei võimalda neil oma ideid ellu viia. Ja nii see läheb aastast aastasse ja valimistest valimisteni. Aga üks on selge- valimisaastatel kulub aur poliitilisele võitlusele ja riigi arendamiseks ei jää enam aega.
Toomas29. mai 2017, 09:30
Keskerakonna korruptantidel on tõesti aeg pealinnast kaduda kus kurat. Vaheldus on igati teretulnud. Aga kas uus võimalik linnavõim parem on, seda näitab aeg. Igatahes kirumiseks materjali jätkub, olgu need siis reformikad, sotsid (hoidku jumal selliste eest!) või keegi muu. Peaasi, et nalja saab!
Sellist29. mai 2017, 07:00
asja nagu vene valija ei tohiks olla!Kõik inimesed(ja nende järglased),kes on saabunud Eesti territooriumile peale nn.baaside lepingut,peaksid oma siinviibimist seadustama asuma.Loomulikult ei tohi neil olla mingit valimisõigust.Samuti tuleks haridussüsteem korraldada sellest lähtuvalt ja,et siin päris tobukesi ei oleks-anda venekeelset algharidust.Rohkemat pole tarvis ja kui muukeelne inimene tahab harituks saada-teeb ta seda eesti keeles.
Kui sina peaministriks saaksid?29. mai 2017, 07:28
Oleksid esimene peaministrist atendaadi ohver Eestis.
29. mai 2017, 07:59
Meie lapsed öpivad saksas kohe 2 aastasest alates saksa keelt lasteaias ja väga normaalne.Nyyd on mölemad keeled selged ja ei mingeid jamasid.Imelik,miks vene lapsed viletsamad on?Tehke ära ja öpetage lapsi,et neil elus kergem oleks löimuda
Nõus,29. mai 2017, 11:12
alaliste elanike ja kodanike lapsed peavad saama eestikeelse hariduse. See ei ole kellegi diskrimineerimine, vaid kõigile noortele võrdsete võimaluste loomine. Minu lähisugulaste pered elavad viimased 15 aastat USA-s. Lastele õpetatakse juba lasteaedades ameerika inglise keelt,see on kohustuslik koolieelne keeleõpe .
kesk29. mai 2017, 06:42
ärgu pabistagu venelaste enamus läheb ikka Keskerakonnaga nad ju teavad asjade seisu,aga reformikad on agoonias ja nad kaovad areenilt ,sest neid kurjategijaid ei taha keegi enam tunda
Ühtse venemaa kohalik rakuke püsib ainult venelaste häältel29. mai 2017, 08:09
Kriminaalse ja kremlimeelse keskerakonna toetus Tallinna eestlaste hulgas on langenud alla valimiskünnise.
Reiting29. mai 2017, 11:03
Reformierakonnal on olnud tugevam reiting kui Keskerakonnal. Reform on tugev vastane ja välistatud ei olegi nii väga, et Reformierkond võidab. Kihlveokontor on kuuldavasti panustanud Reformierakonnale.
Ähh29. mai 2017, 05:50
Ratase punt ju teadis või pidi teadma, et kui Edgarile noa selga lõid, siis jäädakse ilma nii venelaste kui eestlaste enamuse häältest.
tähelepanek28. mai 2017, 22:36
Eks see võimuihalus ole tervistkahjustav töö, aga Tallinna rahakatla enda kätte saamine innustab, kogemused ju Toompealt olemas.