Viimased aastad Bilbao Athleticut juhendanud Ernesto Valverdest sai täna ametlikult FC Barcelona uus peatreener.Foto: ANDER GILLENEA
Spordivaria
29. mai 2017, 22:43

NII SEE JUHTUS | Sport 29.05: Barca sai uue peatreeneri, Kontaveit võitis Prantsusmaa lahtistel (1)

Tere, kallis spordisõber. Soovid teada, mis täna spordimaailmas toimub? Siis oled igatahes õiges kohas, sest Õhtulehe otseülekanne juba midagi kahe silma vahele ei jäta!
22:42
SPORDISÕBER

Tolle rõõmustava sõnumiga tõmbame tänasele spordipäevale ka joone alla. Hüva õhtu jätku!

22:18
RANNAJALGPALL

Vägev! Valitsev Eesti rannajalgpalli meister FC ValiceCar alustas Euroopa klubide meistrite karikat (Beach Soccer Euro Winners Cup) 7:3 võiduga Rootsi tšempioni GLomminge IFi vastu.


22:09
DOPINGUKÜTT

Rahvusvaheline spordikohus (CAS) otsustas täna, et kuue Venemaa suusataja ajutine võistluskeeld jääb kehtima maksimaalselt 31. oktoobrini, mis tähendab, et novembri lõpus algavaks MK-hooajaks on neil vaba voli starti tulla.

21:38
TALISPORT

Möödunud aasta 18. oktoobrist saati dopingu tõttu võistluskeelu kandev Norra tippsuusataja Therese Johaug (28) andis kohalikule meediale intervjuu, kus sõnas muuhulgas, et keeld on pannud teda elule teistmoodi otsa vaatama.

"Olen mõistnud, et elus on ka muid asju peale murdmaasuusatamise ja spordi," vahendab Johaugi sõnu Norra telekanal TV2. "Muidugi meeldinuks mulle keelu asemel võistelda, aga ses kogemuses on ka tükike head."

(HEIKO JUNGE)
21:11
JALGPALL

ASI AMETLIK: Ernesto Valverdest sai FC Barcelona uus peatreener!


21:03
JALGPALL
20:33
20:29

💥 new season and new challenges, this time I'll try again with #nobrokenbones #letsgo

A post shared by Meril Beilmann (@merilb) on

20:18
JALGPALL

Maailma tulusaima jalgpallimatši ehk Inglimaa esiliiga play-off'i finaali võitis Huddersfield Town, kes alistas otsustavas kohtumises 0:0 lõppenud normaal- ja lisaaja järel penaltitega Readingu ning pääses uueks hooajaks Premier League'i.

19:50
NALJASÕBER

Kui Totti lõi Roma kasuks esimese värava, oli Cristiano Ronaldo 7aastane, Lionel Messi 4aastane ja Neymar ühe kuu vanune.


19:20
JALGPALL

19:19
JALGPALL

Talutöödest, peokleidist, kalapirukast ja Premium liigast – Soome kõrgsarjaklubis Kuopio Pallokissat neljandat hooaega alustanud ründetuus Signy Aarna seisis silmitsi Jalka lugejatega. Kõige rohkem köitis inimesi, kuidas Põlvamaalt pärit jalgpalluril põhjanaabrite juures käsi käib.

18:46
RANNAJALGPALL

18:31
JALGPALL

18:30
KAHEVÕISTLUS JA SUUSAHÜPPED

18:29
JALGPALL

18:17
JALGPALL

Hondurase jalgpallimeistrivõistluste finaal võttis traagilise pöörde, sest matši ajal tallati ülerahvastatud tribüünidel surnuks praeguste teade järgi neli inimest ning 17 said viga.

(Reuters / Scanpix)
17:39
JALGPALL


17:33
JALGPALL

Poola jalgpalli kõrgliigat ootab pühapäeval sajandi lõpplahendus. Esinelik on kahe punkti sees ning kvarteti kõik liikmed lähevad omavahel silmitsi. 

 

Eile toimunud eelviimases voorus alistas teisel kohal paiknev Konstantin Vassiljevi koduklubi Bialystoki Jagiellonia võõrsil Nieciecza Bruk-Bet Termalica tulemusega 2:1.

„Kõik oli hästi selle hetkeni, kuni me kolmandat väravat ei löönud,“ sõnas Konstantin Vassiljev Õhtulehele. „Siis pani vastane elu värava ja see muutis meid veidi närviliseks. Arvatavasti kohtunik eksis, kui ta penalti määras, aga õnneks oli meie väravavaht tasemel. Lõpp hea, kõik hea.“

17:31
JALGPALL

Nädalavahetusel lõppesid jalgpalli Itaalia meistrivõistlused, mis tähendab, et nüüdseks on kõigi Euroopa viie tippliiga* hooajale joon alla tõmmatud. Seega on paras aeg tabelitesse vaadata ning selgitada välja Vana Maailma parimad väravakütid ja resultatiivseimad klubid.

Lionel Messi oli lõppenud hooajal Euroopa edukaim väravakütt, aga kes olid järgnevad üheksa meest? (ALBERT GEA)

 

Loe rohkem