city24 piltFoto: city24
City24 Kinnisvarauudised
29. mai 2017, 14:43

Eestis kinnitab kanda maailmakuulus meelelahutuskeskus (2)

Apollo Grupi omaniku Ivar Vendelini sõnul saab Kristiine keskuses avatav Baltimaade esimene O'Learys oma suuruse ja mitmekülgsusega olema ainulaadne meelelahutuskompleks. "Tallinna O'Learys hakkab koosnema Ameerika restoranist, mida täiendavad baarid, bowlingu-rajad, piljardilauad, pallimänguväljakud, interaktiivsed mängud, üle saja ekraani spordivõistluste vaatamiseks, seminariruumid ürituste korraldamiseks ja ka täiesti ainulaadne kinosaal," kirjeldas Vendelin.

Kristiine keskust haldava Cityconi Baltikumi tegevjuht Mati Pops ütles, et külastajad ootavad kaubanduskeskustelt üha suuremat valikut meelelahutusvõimalusi. "O'Learys võtab enda alla pea kümnendiku kogu keskuse tänasest rendipinnast, mis tähendab ka omajagu ümberehitusi ja uuendusi kogu keskuses," märkis Pops ja lisas, et ehitustöödega alustatakse juba augustis.

O'Learyse kett on kiirest kasvav frantsiis, millel all tegutseb 120 meelelahutuslikku spordirestorani tosinas riigis üle maailma. O'Learys on esindatud näiteks Dubais, Shanghais, Pekingis, aga ka Stockholmis, Oslos ja Kopenhaagenis.

O'Learyse arendusjuhi Claes Königi sõnul on nad Apollo Grupi näol leidnud sarnase mõttelaadiga partneri, kes on valmis neisse investeerima ja O'Learyse jaoks on see investeering, millesse nad kindlalt usuvad. "Apollo Grupp laieneb Eestis jõuliselt ja ootan meie koostööd põnevusega, et seda kasvu veelgi suurendada," märkis König.

Tallinnas 1. märtsil 2018 avatav ligi 4000-ruutmeetrine spordirestoran ja meelelahutuskompleks O'Learys võtab enda alla suure osa Kristiine Keskuse väliparkla poolsest küljest ja hakkab laiuma läbi kahe korruse.

Apollo on Eesti meelelahutusgrupp, kuhu kuulub 15 raamatukauplust, Baltikumi suuremaid e-poode, 5 kinokeskust ja kiiresti kasvav Blenderi kohvikute võrgustik.

Allikas: BNS

Foto: Scanpix