Check One TwoFoto: Andrei Ozdoba
Inimesed
29. mai 2017, 15:47

Populaarne peosari kutsub üles osalema playlisti-konkursil

Eesti parimad hip-hop DJ’d avaldasid Spotifys playlisti, millega kutsuvad muusikafänne osalema konkursil Hennessy Revolution Playlist. Võitjat ootab kokteiliõhtu kümnele sõbrale ning  muusikasõbra parimad kaaslased - Beats Mixr On-Ear kõrvaklapid.

DJ Quest sõnas, et nad valisid listi sada lugu, mis on läbi kuueteistkümne aasta Check One Two pidudel klassiku staatusesse tõusnud. “Listis on laias laastus valdavalt 1990-ndate algusest kuni 2000-ndate keskpaigani avaldatud eelkõige Ameerika hip-hoppi, aga leidub ka värskemaid lugusid ning kõrvalepõikeid Euroopasse ja mujale. Kuigi peol muusika kuulamise elamust on raske jäljendada, peaks see playlist just seda emotsiooni pakkuma, nagu oleks Check One Two peol,” lisas ta.

Kuula Check One Two ja teiste konkursil osalejate playliste siin.

Konkursil osalemiseks tuleb hiljemalt 19. juunil esitada oma Spotify-playlisti link lehel, kus saab kuulata ka teisi võistlusele esitatud playliste. Muusika-listi  pikkus ei ole oluline, seal võib olla kas 3 või 30 lugu, samuti võib esitada rohkem kui ühe playlisti.

Konkursi võitja selgitab välja žürii. Peaauhind on kokteiliõhtu võitjale ja tema 10-le sõbrale. Lisaks žürii valitud võitjale selguvad ka kaks publiku lemmikut – hääle oma lemmik-listile saab anda konkursi veebilehel. Nii konkursi võitja kui publiku lemmikud saavad auhinnaks musasõprade lemmikud Beats Mixr On-Ear kõrvaklapid.