Hondurase pealinna toimunud jalgpallimängul tallati surnuks neli inimest.Foto: JORGE CABRERA
Jalgpall
29. mai 2017, 18:06

FOTOD | TRAAGIKA! Jalgpallimängul tallati surnuks neli inimest (3)

Hondurase jalgpallimeistrivõistluste finaal võttis traagilise pöörde, sest matši ajal tallati ülerahvastatud tribüünidel surnuks praeguste teade järgi neli inimest ning 17 said viga.

Intsident leidis aset Eesti aja järgi kella 1-2 paiku läinud ööl Hondurase pealinnas Tegucigalpas, kus Motagua meeskond võõrustas El Progreso nimelist satsi. 

Uudisteagentuur Associated Press vahendab kohaliku politsei teadet, et jalgpallimatšile müüdi rohkem pileteid kui staadionil istekohti (35 000). Motagua klubi lükkas tolle väite ümber ning lisas, et nad hoiatasid vastavaid organeid, et fännide seas ringlevad võltspiletid.

"Inimesed pääsesid staadionile võltspiletitega, hõivasid juhuslikke istekohti ning sundisid õigeid kohaomanikke lahkuma," selgitas Motagua klubi. "Tunneme hukkunute perekondadele ja sõpradele sügavalt kaasa ning soovime vigastatuile kiiret paranemist."

Motagua lisas, et aitab uurimisele igatpidi kaasa.

Tribüünitraagikale vaatamata peeti jalgpallimäng lõpuni. Motagua võitis korduskohtumise 3:0 ning krooniti koondskooriga 7:1 riigi meistriks.