Video: Roman Neiman
Videod
29. mai 2017, 19:28

VIDEO | Kelly Sildaru lõpetas oma suurepärase hooaja tõelise pauguga (13)

Kuna Kelly Sildarul on seljataga erakordne hooaeg - 1 kuld ja 2 hõbedat X-Games’idelt ja Junior maailmameister slopestyles halfpipe’is - oli neil soov lõpetada hooaeg tõelise pauguga. 

Igal aastal veedab Kelly Sildaru perega mõned nädalad Levis treenides, et hooajale joon alla tõmmata. See on olnud fantastiliste tulemustega – üks kuld ja kaks hõbemedalit X-Gamesilt, juunorite maailmameistritiitel slopestyle suusatamises Valmalencost ja juuniorite maailmameistriitel halfpipe sõidus Crans-Montanast.Kuidas seda vääriliselt tähistada ja meeldejäävaks muuta? Täites taeva ilutulestikuga ning Kelly parimate trikkidega. See on visuaalselt kaunis vaatepilt Lapimaalt, mida lihtsalt peab nägema. Vaata videot "Kellyworks" ja veendu ise.

"Olen lõpptulemusega väga rahul," kommenteeris Kelly isa ja treener Tõnis Sildaru. "Enne selle nägemist ei osanud me oodata, milline video olema saab. Ka võtted sujusid hästi, kuigi venisid veidi pikemaks kui algselt plaanis oli, sest filmimiseks oli aega päevas vaid tund aega. Kelly sai kõigega väga hästi hakkama ning hooaeg sai vinge lõpu."