Nolito.Foto: Albert Gea
Jalgpall
30. mai 2017, 10:59

AITAB KÜLL! Möödunud hooaja alguses Manchester Cityga liitunud Hispaania koondislane tahab juba Guardiola juurest minema saada

2016. aasta 1. juulil Manchester Cityga liitunud Nolito pole Inglismaa eluga rahul ning soovib juba meeskonnast lahkuda. 

"Tahan Manchester Cityst lahkuda. Vahet pole, kas laenulepinguga või lihtsalt üleminekuga. Peaasi, et minema saaksin," teatas 30aastane hispaanlane kodumeediale. 

Peatreener Pep Guardiola üks esimesi oste saigi hooaja alguses korralikult mänguaega, kuid teiseks pooleks langes sügavale pingile. "Kuni detsembrini pääsesin palju platsile ja olin õnnelik. Aga pärast seda olen neli kuud vaid istunud. Ma ei tea, mis juhtus. Küsige Guardiola käest," sõnas Nolito. 

Celta Vigost ligi 16 miljoni euro eest Manchesteri liikunud ründajal kosilastest puudust pole. "Ma ei muretse oma tuleviku pärast," sõnas ta. "Minu suurim soov on naasta Hispaaniasse. Tean, et minust on huvitunud nii Atletico Madrid kui Celta." 

Nolito tegi möödunud hooajal kaasa 19 Premier League´i mängus ning sai kirja neli väravat. Hispaania koondislane on oma karjääri jooksul varasemalt välismaal mänginud kaks hooaega, kui 2011.-2013. aastani kaitses ta Lissaboni Benfica värve.