Riyad MahrezFoto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
30. mai 2017, 19:44

Leicester City legendaarses tiitlivõidus suurt rolli mänginud alžeerlane soovib klubist lahkuda (2)

Leicester City mulluses tiitlivõidus ülimalt suurt rolli mänginud Riyad Mahrez soovib klubist lahkuda. 

Eelmisel hooajal valiti 26aastane alžeerlane teiste jalgpallurite poolt Premier League'i parimaks, kui lõi 37 kohtumises 17 väravat. Äsja lõppenud aasta kujunes nii Mahrezi kui ka Leicesteri jaoks raskeks ning ründaja jõudis 36. Inglismaa kõrgliiga sihile vaid kuus korda. 

Kui juba pärast tiitliga lõppenud hooaega seostati Mahrezi Londoni Arsenaliga, otsustas jalgpallur Leicesteri jääda. Mehe enda sõnul on ta raevukalt ambitsioonikus ning kuigi tänavu ei suutnud mullust vormi korrata, tunnead temast arvatavasti huvid väga paljud klubid. 

"Suurest austusest ja imetlusest Leicester City vastu soovin nendega olla aus ja läbinähtav. Sestap teatasin klubi juhtkonda tundest, et minu jaoks on karjääri selles tiimis läbi ja peaksin edasi liikuma ning kogema midagi uut," sõnas Mahrez. 

"Ma veetsin siin neli suurepärast hooaega ja armastasin igat momenti. Tunnen meie saavutuste üle tohutut uhkust, mis kulmineerus Premier League'i võitmisega. Loodud suhteid klubi ja fännidega hindan igavesti ja siiralt loodan, et nad mõistavad ja austavad minu otsust."