Alen Veziko populaarne lugu "Päikesepoolsel tänaval" sai video
Inimesed
31. mai 2017, 15:20

Alen Veziko laul "Päikesepoolsel tänaval" sai uue video: ukulelemängijal olid kintsud külmast sinised

Tallinna Televisioon alustas uue suveprojektiga, milleks on teisipäeval, 30. mail Saaremaalt Mändjalalt esmakordselt eetrisse jõudnud "Suvestuudio". Saatel on ka oma tunnusmeloodia, milleks on Alen Veziko populaarne lugu "Päikesepoolsel tänaval". Laulust pärit fraas "Meil on hea!" on "Suvestuudio" tunnuslauseks.

Muusik Alen Veziko ise meenutab esimeses saates antud intervjuus, et mõne aja eest helistas talle Tallinna Televisiooni produtsent Katrin Hinrikus, kes ütles, et neil on kavas teha üht suvesaadet ja nad tahaksid tunnusmuusikana kasutada tema laulu "Päikesepoolsel tänaval". "Ma arvan, et iga laulukirjutajal on hea meel, kui tema lugu tahetakse kasutada, seda enam, et laulan seda ise," on Alen rahul. Tunnusloo kohta ütleb Alen Veziko, et rahvale see laul meeldib. "Iga kord, kui kontserdil seda laulu esitame, tõmbab see peo käima," räägib muusik.

Koos telekanaliga valmis laulust ka südamlik video. See näitab muusik Aleni ja produtsent Katrin Hinrikuse teekonda punases Ford Cabrio kabrioletis võtteplatsile, samal marsruudil neile järgnevat telekanali juhti Revo Raudjärve ja nende kohtumist rannas tegutsemisvalmis meeskonnaga, taustaks Alen Veziko päikeseline laul. Video filmimine toimus 2. mail, kaks päeva enne seda oli lund sadanud, puud polnud veel lehes ja ilm oli külm, kuid klippi vaadates pole sellest kuidagi aru saada, seal on ilm suvine ja inimesed käivad lühikestes pükstes. "Kui ma esimest korda seda videot vaatasin, siis teades, kuidas kõik lõdisesid, autodes istudes ootasid hetke, mil filmima hakatakse, on tulemus hea," arvab Alen, lisades, et ukulelemängijal olid kintsud külmast sinised. Tema sõnul oli kogu võttepäev lõppkokkuvõttes siiski väga tšill, need inimesed, kes saates töötavad, annavad endast 110 protsenti.

Video esmaesitlus toimus avasaates Saaremaal ja Alen naerab, et süda jättis vaadates lööke vahele, kuid kõik on selles hästi. Produtsent Katrin Hinrikuselt sai ta kingituseks "Suvestuudio" padja, mille Alen lubab panna oma stuudiosse väärikale kohale nende 300 tassi juurde, mis on talle varem kingitud. Saaremaale jõudis muusik lennukiga ja kuigi ta polnud nii väikese lennukiga varem lennanud ja tuule tõttu oli maandumine hirmuäratav, oli piloot tema arvates tipptasemel.