Hayden Paddon ja John Kennard Argentiina MM-rallil.Foto: Nicolas Aguilera
WRC
31. mai 2017, 19:51

Tänaku konkurendi 12-aastane suhe paarimehega lõppes plaanitust varem (1)

Autoralli MM-sarjas kihutav Uus-Meremaa ekipaaž Hayden Paddon-John Kennard (Hyundai) teatasid kaks ja pool kuud tagasi, et pärast tänavust Soome rallit lähevad meeste teed lahku. Kahjuks või õnneks lõppes nende koostöö plaanitust varem.

30aastane Paddon ja 58aastane Kennard alustasid koostööd 2005. aastal, kuid praegu on Kennard hädas puusavigastusega. Trauma tõttu jääb ta eemale järgmisest MM-rallist Sardiinias ning Kennardi sõnul on Paddonile kasulikum, kui ta jätkab teed uue kaardilugejaga.

Hyundai piloodi uueks paarimeheks saab seega britt Seb Marshall, kes pidi esialgu Kennardit Sardiinias asendama ning hakkama Paddonile kaarti lugema pärast Soome rallit. Marshall kihutas Paddoniga koos ka viimasel MM-rallil Portugalis.

"Lahkuminek pole lihtne otsus, kuid me kõik usume, et see on tulevikku vaadates kõige mõistlikum lahendus. Ka John on selle poolt ning soovitab seda," kommenteeris Paddon MM-sarja kodulehele.

Paddon ja Kennard on koos võitnud kolm Uus-Meremaa ralli meistritiitlit. Mullu aprillis triumfeerisid mehed Argentiina MM-rallil ning neist said esimesed uusmeremaalased, kes on MM-ralli võitnud.