Üks küsimus Team Haanja liikmetele.Video: Jörgen Norkroos
1 küsimus
4. juuni 2017, 13:45

ÕL VIDEO | Üks küsimus Team Haanjale: kas Eesti rahvas on suusatajate vastu pisut ebaõiglane? (6)

Õhtuleht taaselustab vahepeal unustuste hõlma vajunud rubriigi "üks küsimus". Sel korral on meie kaamera ees kümme Team Haanja suusatajat, kes vastavad küsimusele, kas Eesti rahvas on suusatajate suhtes pisut ebaõiglane?

Karel Tammjärv: „Ma ei ütleks, et ebaõiglane, vaid kirglik ja elab kaasa. Ja kui kaasa elatakse, siis... Kui läheb kehvemini, ei olda sellega rahul, me ise ei ole rahul. Kui läheb hästi, siis tuntakse rõõmu sellest.“

Raido Ränkel: „Viimasel ajal võib-olla natukse küll. Oodatakse võib-olla Andruse, Jaagu ja Kristina tõttu meilt liiga palju. On põlvkondade vahetus ja läheb aega natukse."

Marko Kilp: "Kindlasti nad ootavad tulemust, aga kui tulemust ei ole, siis on arusaadav ka nende ebaõiglus meie suhtes."

Karl Erik Rabakukk: "Kui Delfi kommentaare lugeda, siis küll. Aga isiklikud tuttavad kõik elavad väga kaasa."

Tänane video on neljas viiest. Viimase teemana on salves ennustus Pyeongchangi olümpiamängudeks. Varem avaldatud videod suvise ettevalmistuse võlust ja valustrullsuusatamise ohtlikkusest ning laskesuusa ja kahevõistuse dilemmast leiab sõnale klikkides või seotud artiklite rubriigist.