Madridi Real alistas Meistrite liiga finaalis Torino JuventuseFoto: Reuters / Scanpix
Meistrite liiga
3. juuni 2017, 23:39

GALERII | Madridi Real murdis teise poolajaga Torino Juventuse ning võitis teist aastat järjest Meistrite liiga (4)

Laupäeva õhtul kohtusid jalgpalli Meistrite liiga finaalis Torino Juventus ja Madridi Real. Euroopa klubijalgpalli ihaldusväärseima trofee tõstsid teist aastat järjest pea kohale Hispaania klubi jalgpallurid, kes said Cardiffis peetud kohtumises 4:1 võidu. 

Kohtumist alustas paremini Torino Juventus, kes tegi juba esimese kolme minutiga Keylor Navase väravale kaks ohtlikku pealelööki. Ometi läks matši 20. minutil juhtima Madridi Real.

Hispaania klubi suurepärase kontrarünnaku lõpetas 13 meetrilt tehtud pealelöögiga Cristiano Ronaldo, kes sai paremalt äärelt hea tagasisöödu Daniel Carvajalilt ning palli Gianluigi Buffonile püüdmatult väravasse lõi. 

Pärast avaväravat langes Real aga kaitsesse. Juventus kasutas aga vastaste väikese passiivsuse suurepäraselt ära, kui Mario Mandžukic sai vastaste karistusalas palli ning lihtsalt oivalise kaarlöögiga mänguseisu viigistas. 1:1 seisult avapoolaeg ka lõppes. 

Teise poolaja alguses pani Real Juventuse surve alla, mis kandis 61. minutil ka vilja, kui Casemiro kauglöök maandus pärast Sami Khedira kandadest saanud rikošetti püüdmatult Buffoni väravas. 

Kõigest kolm minutit hiljem otsustas Cristiano Ronaldo oma karjääri 600. väravaga kohtumise saatuse, kui sai Luka Modricilt värava alla suurepärase söödu ning palli suuremate raskusteta võrku lõi. 

Teisel poolajal täielikult kustunud Torino Juventus ei suutnudki pärast kahte Reali väravat enda hoogu uuesti üles leida ning meeskonna lootus kustus täielikult 84. minutil, kui Juan Cuadradost sai Meistrite liiga finaali ajaloos kolmas jalgpallur, kes saadeti platsilt punase kaardiga minema. 

Lõppseisu 4:1 vormistas 90. minutil Asensio ning Madridi Real võitis esimese klubina ajaloos kaks aastat järjest Meistrite liiga.