Kergejõustik

Eesti kergejõustikutreeneri tublid hoolealused: Remigija Nazaroviene, Larissa Netšeporuk, Pascal Behrenbruch ja Laura Ikauniece-Admidina.

VÄGEV: Andrei Nazarovi neli edukat rahvusvahelist projekti (12)

LISA KOMMENTAAR

Ekspert6. juuni 2017, 22:16
Mälu Kääriku aegadest: Fred Kudu esinemine noortejoondise laagrilastele (Raul Rebase aegadest)
Võibolla sellepärast ma oleksin rohkem võrdlev treenerite taseme üle arutelus ...
sell6. juuni 2017, 11:34
Andrei on väga pühendanud oma alale treener. Ta näeb kellest tuleb tippsportlane ja kellest mitte. Ega igast sportlasest ei saa tippsportlast. Arvan,et Andrei raiskab oma aega tegeledes Audenteses. Andrei on tipptreener!
soovitan kõigile6. juuni 2017, 10:01
kes matsu ei jaga parem ,mitte kommenteerida asju millest teil pole aimugi.Andrei on andekas treener ja keegi teine pole suutud teha ja saavutada neid tulemusi ,mis temal on juba taskus olemas ! kui sa oled loll laisk ja nende vigadega ,nagu siin kommijad väidavad ,siis ei suudaks eales keegi selliseid resultaate saavutada ,seda esiteks aga A.N. on nagu Morinhio,kas tead armastatakse või vihatakse aga tema ajab oma asja edasi ja edukalt ,kuigi on palju inimesi ,kellel ta ei meeldi oma suu ja ütlemiste pärast ,siinkohal on Andrei täiesti erinev ,sest tema suust pole kuulnud eriti midagi peale sportlase enda kohta mõnda lühi kommentaari ! igaljuhul soovin Talle ja ta õpilastele uusi saavutusi ja etta ise vastu peaks ,sest ega õpetaja ja treeneri ametid pole mee lakkumine .eks see on ka üks põhjus miks oma elu on alati mitte nii nagu teistel aga see polegi oluline , sest igaüks ise teab kuidas ta oma elu elab ja mida ta teeb ja pole teiste asi kommenteerida ! Nasa on tubli ja suurte teadmistega kergejõustiku treener ja seda on ta ka tõestanud ammu juba ! soovin edu talle !
ära nüüd üle ka pinguta!!6. juuni 2017, 10:58
Oma (eks) naist ta nüüd mingile uuele tasemele küll ei viinud, Remiga tegi juba 6500 punkti 1988 a Souli olümpial, seal on ikka peamiselt Leedu treeneri teened ja oskused. Larissa tuli Ukrainast Apaitševi juurest ka juba valmis tasemel mitmevõistlejana, nii ka Saksamaal Pascal ( kes tegelikult tuli Noole juurde) ja see noor Läti türdruk, kes on kõigest pool aastat tema juures olnud. Ainuke kelle ta on üles töötanud ja siis koos Remigaga on Ksenja. Väga andekad poisid Pedriks, Kutberg, Hausenberg pole nüüd küll mingit tasemetõusu näidanud. Võrdlus Morinhioga on ikka päris kohatu, esialgu ei küüni ta isegi Kudu, Tšikini või Jürgensteinini. Kirjutada suureks võib keda tahes eriti kui on oma ajakirjanik. Naza on tavaline normaalne pühendunud Eesti treener aga ei enamt esialgu!
sass6. juuni 2017, 11:42
ära ole nii kade :) Poisid võivad olla andekad ,aga kas jätkub võhma täiskasvanute klassis? Täiskasvanud on juba hoopis midagi muud ja kui sa sellest juba kirjutad siis sa pead teadma ka sellest. Ksenjat Remiga pole üldse üles töödanud,ainuit Andrei-see on 100% fakt.
100%?6. juuni 2017, 11:53
Kuhu sa Ester Legonkovi jätsid, kes Ksenja üles leidis ja temaga kogu TV-10 olümpiasrtarti läbis?
Sull6. juuni 2017, 09:02
Treenib ka tulevikulootustHausenbergi
Jama jah!6. juuni 2017, 07:47
Et talle koht teha lasti Kaukis lahti, kes oli pühendunud ja tulemuslik noorte treener. Hävitame ise enda kümnevõistlust!
kõik on kahe otsaga6. juuni 2017, 09:12
kui istud kodus ja teed aastaid sama asja, uusi teadmisi suurt peale ei tule, tuleb 8000 punkti peal sein ette.
Hoopis murekoht6. juuni 2017, 07:34
Hetkel on Andrei meie noorte treener Audenteses. Saab palka selle eest, et ta treenib, peaks treenima, meie tulevikulootusi aga selle asemel hoopis on lätlannaga laagris või võistlustel. Tõsine murekoht.
kes kursis, see aitab6. juuni 2017, 09:10
miks siin kommenteerid, otsi õige ajakirjanik ja kõrget palka saavad funktsioneerid üles ja lahendame probleemi
Uno6. juuni 2017, 05:33