Eesti võrkpallikoondise truud fännid. Foto: Alar Truu
Võrkpall
9. juuni 2017, 20:59

Renee Teppan pärast suurt võitu Katari üle: kui miski muu ora tagumikus ei hoia, siis kodupublik ikka

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Renee Teppan tunnistas pärast võitu Katari üle, et 3:0 tulemus oli igati õiglane. 

"Arvan, et oli lihtne mäng," tõdes Teppan. "Sellepärast, et mängisime algusest lõpuni hästi. Välja arvata kolmanda geimi esimene pool, kus hakkasime natuke lollusi tegema." 

23aastane diagonaal usub, et Maailmaliiga kolmanda tugevusgrupi nõrgematest peakski Eesti üle olema. "Kui mängime peaga ja mõtestatult mängime, siis skooriliselt lihtsalt võime ka selliseid kohtumisi võita." 

Ta lisab: "Palju aitab ka see kaasa, et mängime kodus. Kui miski muu ora pees ei hoia, siis kodupublik ikka hoiab." 

Kui üldises listis on Kataril kirjas üks kohalik mees, siis Teppani sõnutsi tänaseks kohtumiseks polnud üles antud ainsatki. "Selline multikulti värk on. Eks ta raha peal baseeruv üritus ole.

Võtad kodakondsuse, esindad mõnda klubi ja mängid koondises, siis ilmselt rahaliselt on päris hea võimalus. Ega mängijad rumalad pole, teavad kuidas asi käib. Sellepärast neid seal nii palju erinevaid on ka."

Homme ootab ees Venetsueela, kuid diagonaalründaja sõnutsi suurt eeltööd tehtud pole. "Meil on väga palju mänge, et polegi aega eriti põhjalikult keskenduda."