Ja Raadik naudibki!Foto: Martin Ahven
Võrkpall
10. juuni 2017, 21:00

Andrus Raadik tihedast graafikust: see on meie töö - mängime ja naudime!

Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Andrus Raadik tunnistas pärast võitu Venetsueela üle, et edu tõi distsiplineeritus. 

"Otsustavatel hetkedel olime paremad. Kannatasime ja mängisime mängu, mida meilt nõutakse. Blokk ja serv töötasid, eks tuli vigu ka - 14 kolme geimi peale on võib-olla natuke palju, aga samas tuli ka ässasid," sõnas Raadik tunnustades siiski ka vastast kõva võitluse eest. 

Viimased kaks kohtumist puhkust saanud nurgaründaja ei salanud, et pingil istudes kasvas isu kõvast. "Kaks mängu, mis vahele jäid... mängunälg oli nii meeletu. Sain selle õnneks täna kenasti välja lasta," teatas Raadik särasilmselt. "Natuke jäi veel sisse ka! Jalg on mul hetkel väga hea ja värske." 

Kui kõik läheb plaanipäraselt ning Eesti homme ka Kreeka alistab, ootab tuleval nädalavahetusel ees Maailmaliiga finaalturniir Mehhikos. Kuigi mängudegraafik on niigi pöörane, siis lisamängud 30aastast pärnakat ei hirmuta, pigem vastupidi. 

"See on meie töö, mängime ja naudime! Mis meil selle vastu saab olla," kinnitas nurgamees. "Saame enne EMi ja MM-valikturniiri häid mänge. Väga hea variant meile." 

Lihtsat jalutuskäiku Raadik aga homsest ei oota ning palub abi fännidelt. "See mäng tuleb ära võtta, muud varianti pole," põrutas ta. "Rahvas peab saali tulema ja toetama. Ei saa kindlasti lihtne õhtu olema."