Ott Tänak (paremal) vaatab, kuidas kaardilugeja Martin Järveoia võitu tähistab!Foto: AFP / Scanpix
WRC
11. juuni 2017, 22:12

Tiimiboss Wilson: on fantastiline näha, kuidas Ott on arenenud

Ott Tänak: tiim tegi perfektse töö ja Martin oli mega! (6)

Ott Tänak ja Martin Järveoja võitsid täna karjääri esimese MM-ralli ning mõistetavalt jäi Tänak nädalavahetusega väga rahule.

"Kõik küsivad, kuidas tunne on, ja võin kinnitada, et tunne on hea! Nädalavahetus oli keeruline, kuid meil oli mõistlik taktika ja viisime selle ellu," rääkis Tänak M-Spordi pressiteate vahendusel.

"Tiim tegi perfektse töö ja Martin oli mega! Terve hooaja esimene pool on olnud suurepärane. Meil on nii auto sees kui ka väljaspool tugev tiim ja kõva meeskonnakaaslane, kes ergutab mind parimat andma. Areneme pidevalt. Näis, kuhu saame siit edasi minna."

Tiimiboss Malcolm Wilson pakkus, et see on Tänakule ja Järveojale alles algus. "Nad leidsid perfektse strateegia ja sõitsid väga muljetavaldavalt. Nad peavad väga rahul olema ning olen kindel, et see on alles esimene paljudest võitudest.

On fantastiline näha, kuidas Ott on arenenud. Kiirust on tal alati jagunud, kuid nüüd on tal olemas täispakett. Samuti pean tunnustama Martinit. Ta sõidab kõrgtasemel esimest aastat ning ta on selle väljakutse professionaalselt vastu võtnud," rääkis Wilson.