Martin Reim on hea meel, et Tarmo Kink on enesekindel. Foto: Robin Roots
Jalgpall
15. juuni 2017, 20:26

Martin Reim: seda on hea kuulda, et Tarmo Kink on enesekindel ja paljudest parem, võib-olla ta suudab seda mingi hetk tõestada (2)

Ungari kõrgliiga hooaja lõpetanud jalgpallur Tarmo Kink rääkis tänases Õhtulehe jalgpallisaates „Kolmas poolaeg“, et teda on teenimatult Eesti vutikoondisest välja jäetud. Rahvusesinduse peatreener Martin Reim on Kinki Ungaris korra vaatamas käinud ning samuti jälginud mehe tegusid videomaterjali vahendusel. Hetkel on lihtsalt teised mängumehed peale jäänud.

 „Ma tean Tarmot ammusest ajast ja tal on väga häid kvaliteediomadusi, just palliga poole pealt,“ kostis Reim. „Ma pole kunagi öelnud, et ta on kindlalt koondise ukse taga. Peame tal pilku peal hoidma ja jälgima, mis temast edasi saab. Eelmine sügis ta mängis mingi aeg korralikult, siis oli pingil, siis läks klubil kehvasti ja ta mängis jupiti. Sellisel juhul eelistasin nooremaid mängumehi. Hea, et vanemad mängijad olemas on, aga ega neid väga kauaks koondises ei ole.“

Reim sõnas, et Tarmo avaldus midagi ei muuda ning see ei tähenda, et Kink oleks nüüd tema ajal igavesti koondisest väljas.

„Mängijal on õigus oma arvamus välja öelda,“ lausus mullu sügisel koondise etteotsa asunud endine poolkaitsja. „Seda on hea kuulda, et ta on enesekindel ja paljudest parem, võib-olla ta suudab seda mingi hetk tõestada."

Kuidas kommenteerib Reim seda, et Kink väitis justkui oleks koondislaste valikul sõnaõigus ka vutiliidu presidendil Aivar Pohlakul?

„Mulle ei ole keegi mängijate valikul mingisuguseid piiranguid seadnud,“ vastas Reim. „Ainult kihlvedudega patustanud mängijaid ei saa kasutada, muu on kõik täiesti enda teha.“