Grete Šadeiko.Foto: MATI HIIS
Kõmu
17. juuni 2017, 10:04

IMEARMSAD FOTOD: Grete Šadeiko näitas beebikõhtu, sündimas on suurepärase spordigeeniga ilmakodanik!

Eesti mitmevõistleja Grete Šadeiko teatas mai keskpaigas, et tema ja ameerika jalgpallur Robert Griffin III ootavad perelisa. Samal päeval tegi eestlanna avalikuks ka kihlumise.

"2IN1: Täna on mu elu kõige õnnelikum päev ja viimased 8 kuud on olnud kõige põnevam aeg üldse," teatas Šadeiko oma Instagrami postituses. "Minu unistuse mees ja elu armastus palus mind edale naiseks, lisaks oleme vaid kuu pärast valmis siia ilma tervitama oma esimest last. Neid emotsioone ja tundeid ei saa sõnadesse panna... Ebareaalne. Olen kõige õnnelikum tüdruk maailmas ja ootan väga, mida tulevik toob," kirjutas 24aastane Šadeiko Instagramis.

Nüüd ongi kuu möödunud ja peagi on oodata suurepärase spordigeeniga ilmakodaniku sündi. Kui andeka Grete Šadeiko sportlaskarjääri säravaimaid tulemused ootavad alles ees, siis Griffin III on ameerika jalgpalli maailmas tuntud nimi.

27aastane quarterback on NFLis mänginud juba neli hooaega ja viimati sõlmis ta 2016. aasta märtsis Cleveland Brownsiga kaheaastase lepingu, mis toob mehele sisse 15 miljonit dollarit.

 

Celebrating @big21e 24th with @alyssa_marie8 and my baby @rgiii ❤️🎉🎈#BirthdayCelebrations

A post shared by Grete Šadeiko (@gretesadeiko) on

 

The only time you should ever look back is to see how far you've come👣

A post shared by Grete Šadeiko (@gretesadeiko) on