Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
24. juuni 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 24. juuni (12)

Jäär

Võta pigem rahulikult, võimalusel veeda päev koduses miljöös. Tekkida võib mõtteid, mismoodi koduseid asju edaspidi edendada, mida on vaja muuta, ehitada või korda seada.

Sõnn

Kui kallima kaisus ärkad, siis vaevalt sul erilist tahtmist üles tõusta on. Võite vabalt poole päevani üheskoos voodisse jääda, sest teineteise seltsi nautida on igas mõttes mõnus.

Kaksikud

Pühadest hoolimata võivad täna su peas keerelda ärimõtted. Ehk hakkavad mingitest ideedest vaikselt vormuma konkreetsed plaanid. Sul on veel aega mõelda, kuidas neid täpselt teostada.

Vähk

Varahommikune kuuloomine tekitab sinus ehk sisemist pinget, samas loob võimaluse perspektiive selgemalt näha, et hakata õiges suunas samme seadma. Keskendu oma südamesoovidele.

Lõvi

Küllap vajad aega üksi olemiseks, endasse süüvimiseks. Kui sul on salasoove, kujutle vaimusilmas nende täitumist. Anna oma soovidele jõud, et need ka päriselt täide saaks minna.

Neitsi

Võiksid päeva veeta koos kallimaga või lähedaste sõpradega looduse keskel. Meeled on avatud ja tajud tugevad, loodus annab sulle jõudu ning loob parema õhkkonna teiste mõistmiseks.

Kaalud

Tasub terviseteemadega tegeleda. Kui end pisut nõrgana tunned, oskad ehk leida parima viisi enese turgutamiseks, leida selleks sobivaid looduslikke vahendeid. Intuitsioon on väga hea.

Skorpion

Võiksid proovida midagi uut ja erilist, võtta osa üritustest, mis tutvustab sulle valdkonda, millega sa seni eriti kokku puutunud ei ole. Võid endale jaoks avastada uue põneva maailma.

Ambur

Julge tunda seda, mida sa tunned. Ka sellest, kui midagi negatiivset kuskilt hingesopist üles kerkib, ei tasu mööda vaadata. Ehk saadki mingi probleemi läbi töötada ja ära lahendada.

Kaljukits

Võiksite kallimaga avameelselt rääkida sellest, mida ootate teineteiselt ja oma suhtelt, kuidas tulevikku näete. Lihtne on teineteist mõista, üksteise meeleolusid ja võnkeid tunnetada.

Veevalaja

Võib juhtuda, et ehkki sul varem niisugust kavatsust polnud, võtad täna vastu otsuse oma eluviisi muuta. Näed, mida peaksid tegema selleks, et end paremini tunda ja kvaliteetsemat elu elada.

Kalad

Kui midagi väga tahad, sõnasta oma soov ülima hoolikusega. Kui praegu sellele keskendud, aitab see jõudsalt kaasa edaspidisele tegutsemisele soovide täitumise suunas.