Võrkpall

Martti Juhkami võrkpallisõpradele: tõusime üles mudaliigast, kuhu oma taseme poolest ei kuulunud (11)

LISA KOMMENTAAR

19. juuni 2017, 16:10
räägib mees kes ise ei osalenud, irw
www19. juuni 2017, 15:23
Hmm,muda,savi,mis iganes liiga.Ei saanud sust aru Juhkami?
Solvuja?19. juuni 2017, 13:15
Muda või mitte, aga herr Juhkami oma käsi ei hakand mudaseks tegema. Printsesside värk. Eidekari, Sesteriga koos.
Heiki19. juuni 2017, 13:52
Loe artikkel ikka läbi enne kui hakkad halvustama. Ütles tegelikult väga õigesti!
Ja see, miks tema osaleda ei saanud või ei tahtnud, on ikka tema enda asi ja teistel ei tohiks selle kohta köbisemist olla.
Mofo19. juuni 2017, 15:10
Mul on pea alati kobisemist kui mõni mees rahvuskoondisest kõrvale viilib, v.a. kui tegu on veteraniga või vigastatuga. Meenuvad meie kossuässad, kes küll treppi ehitasid või pulmi pidasid.
Piinlik lugeda Juhkami arvamust19. juuni 2017, 18:25
No teate, meeskond on 4 Korda EM-le jõudnud... Kust mudaliigast? Juba 2005 aastal madistas Eesti koondis samaväärsel MM valikturniiril nagu juulis tuleb. Vastasteks siis märksa kõvemad vastased kui praegu (Venemaa, Poola, Bulgaaria). Tõsi on see, et vastu ei saadud aga au oli siiski osavõtta. Seda võib pidada tõusu alguseks. Juhkami oli siis veel spordikooli poiss ja loomulikult ei jaganud päris võrkpallist midagi.
tänud antsipile,19. juuni 2017, 13:03
kes siin 8 a tagasi haukus, et pallurid otsigu endale ise raha- viie rikkama riigi hulgas oleva eesti käest ei saa pennigi!
Juss19. juuni 2017, 12:51
Juhkamis räägib mingi kibestumus....Just nagu ta vanamees
Vello19. juuni 2017, 12:36
Mudaliiga või mitte aga ilma tasemeta ei tõuse sealt ka kuhugi. Põhiline, et areng on ilmselgelt toimunud.
Ja koduliigal peab ka ikka taset hoidma, muidu pole noortel pealetulijatel kusagilt startida.
Praegune koondise esitus muidugi aitab hästi kaasa välisklubidesse pääsemisele.
No-jah19. juuni 2017, 12:34
mudaliigast on asi ikka kaugel. Selleks, et kõrgemale tõusta, tulebki alt alustada. Just see, et mängijad on euroopa klubides, näitab taset. See omakorda annab võimaluse noortel peale tulla kodus. Kui tegijamad ei oleks hõivatud väljas, siis noored ei pääseks kodus platsile. Ka on mujal mängimine nii kogemus kui ka stiimul. Ka tulevastele tegijatele märk, et kui ise oled tahtmist täis, siis jõuad ka Eestist kaugemale.
Palju tähendab ka meeskonna hea omavaheline klapp. Selge ju on, et trenni tegemiseks on vaja vähemalt 12 head meest, parem, kui rohkem. Võistlustel platsile pääseb korraga aga ainult kuus. Kui mitte platsile saajad pirtsutaksid, siis ei oleks ka tiimi. Cretu on hea psühholoog. Oskab kasutada kõiki mehi, kui vaja, ja kui olud nõuavad, siis kuut parimat. Kasvõi Venno välja vahetamine viimases geimis Mehhikoga. Oli selge, et võit tuleb ja Oliver kui suur mees kannatas selle hullu kuumuse pärast. Oli mõistlik ta välja võtta ja panna asemele puhanud Teppan. Säästa Vennot veidigi järgmiseks mänguks.
Igal juhul tublid, nii meeskond, kui treenerid! Hoian pöialt.
...ahoi...19. juuni 2017, 12:12
mis mudaliiga...halloo...Osaleti ju EM-del....loogiline areng on toimunud...Mängijad välisklubides jmt....Korvpall ja jalgpall ennem ei arene, kui mängijad väljas korralikes klubides tegijad... Edu kõigile.