Kylian Mbappe sahistas tänavusel hooajal AS Monaco särgis väravavõrke. Kus teeb ta seda aga järgmisel hooajal?Foto: JEAN-PIERRE AMET
Jalgpall
19. juuni 2017, 12:27

Liverpooli fänn: Aubameyangi pärast jookseksin tänaval alasti ringi

Jalgpallimeedia vohab – 5 pallurit, keda seostatakse Liverpooliga (1)

Jalgpalli klubihooajad on Euroopa tippliigades suvevaheajal, mistõttu on tähelepanu keskpunktis erinevad võimalikud üleminekud. Õhtuleht uurib mis pallureid seostatakse Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpooliga.

Pierre-Emerick Aubameyang

Dortmundi Borussia hingekirja kuuluvat Gaboni passiga ründajat seostatakse teiste seas nii kuningliku Madriidi Reali kui Londoni suurklubide Arsenali ja Chelsea’ga. Teiste seas noolib oma võimalust ka Inglismaa kõrgliiga neljanda kohaga lõpetanud ja seeläbi Meistrite Liigasse pääsenud Liverpool. Kuigi 27aastast ründetuusa kritiseeritakse tihti tema realiseerimisoskuste pärast, ei saa üle ega ümber seigast, et Saksamaa kõrgliiga parima väravaküti lisamine oma edurivvi oleks Ragnar Klavani koduklubi poolt tugev avaldus.

Mõned klubi toetajad on ülikiire ründaja soetamise nõus korda saatma sootuks hulle tempe:

Kylian Mbappe

Jalgpallisõpradele ennast tänavusel hooajal tutvustanud 18aastane prantslane tegi AS Monaco ridades fantastilise hooaja. Prantsumaa kõrgliigas 15 värava ja 11 väravasööduga hiilanud noorukit jahivad teiste seas Liverpool, Madridi Real ja Londoni Arsenal.

Foto: Kylian Mbappe viimast hooaega AS Monaco särgis? (JEAN-PIERRE AMET)

Gelson Martins

Lissaboni Sportingu ääremängija oleks Jürgen Kloppi meeskonda väärt lisandus. Hooajaga 14 väravasöötu jaganud ja 6 korral väravavõrku sahistanud 22aastasel portugallasel hoiavad silma peal Liverpool ja Manchester United.

Benjamin Mendy

22aastane äärekaitsja on varasemalt Marseille' ja praegu AS Monaco eest Prantsusmaa kõrgliigas kokku väljakul käinud üle 100 korra. Prantslase madalam hinnalipik on ka põhjus, miks palju usuvad, et säärane üleminek oleks tõenäolisem sadu miljoneid maksvatest superstaaridest. Mendy allkirja jahib Liverpooli kõrval ka Manchester City.

Mohamed Salah

AS Roma ääreründaja on loetletud mängijatest ilmselt kõige kiiremalt Liverpooli särki selga tõmbamas. 25aastane Egiptuse passiga ääreründaja on Egiptuse väljaande KingFut kohaselt lähimate päevade jooksul läbimas arstlikku ülevaatust Inglismaa kõrgliigaklubi juures. Ametlikku kinnitust klubi ega mängija poolt sellele tulnud pole, kuid Egiptuse koondises 53 mänguga 29 väravat kõmmutanud palluri eest on Liverpool väitevalt nõus välja käima ligi 40 miljonit eurot.

Mohamed Salah väravat tähistamas. Foto: TONY GENTILE