Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. juuni 2017, 14:14

TÕDE ON VALUS: 3 sodiaagimärki, kes on voodis tõeliselt kehvad partnerid! (37)

Mugavad ja voodis mitte nii säravad, need kolm laiska sodiaagimärki on küll sellised, kellest mõnigi meist voodis eemale tahaks hoida!

Your Tango hoiatab meid nende kolme kaaslase eest.

Jäär

Miks peaks selline täht ja seltskondlik sodiaagimärk olema voodis kehvake? Asi ongi selles, et nad usuvad, et kõik tuleb neile lihtsalt kätte. Seda ka voodis! Seetõttu on nad laisad ja ei viitsi näha vaeva, et oma partnerile rahuldust pakkuda.

Tüüpiline jäär suhtub seksi täpselt nii: kui oled juba temaga, siis oled sina see õnnelik, kes peab kõik ülejäänud tegema. Jäär ju juba tegi oma osa - ta on sinuga.

See võib muutuda väga tüütuks, kui jäärast kaaslane ainult soove avaldab ja rahuldust otsib. 

Lõvi

Lõvil ei ole vaja midagi tõestada. Ta lihtsalt eeldab, et sa ülistad ja kummardad teda, sest ta on kõigist teistest inimestest enda arvates parim.

Selle kummardamise ja imetlemise juures võid sa aga kogeda, et voodis on lõvi väga laisk.

Lõvile tuleks proovida voodis ja seksis anda mõni ülesanne, mille täitmine teda innustaks. Sel juhul teevad nad endast kõik, et olla parimad ja panna sind mõnust karjuma. Et sa tahaksid seda veel. Ja kui sa julged veel üht korda paluda, siis saad vastuseks ei...

Ambur

Tulemärk, et kes oma mõttes rahuldab ja pakub sulle suurepärast ja hämmastavat seksi, kuid reaalsuses on asi teine. Ta lihtsalt lamab ja ootab, et sina töö ära teeksid. On tema ju see aktiivne ja energiline lõbustaja, kes inimestele meeldib. Kas sulle voodis siis sellest ei piisa?! Kui asi jõuab kaaslase rahuldamiseni, siis kaob ta loovus ja oskus pakkuda teisele seda, mida oodatakse.

Nad on peas mõlenud väga kuuma ja kirgliku ühte valmis, kuid voodis jääbki nende pea pilvedesse hõljuma.

Nad meeldivad iseendale nii väga, et tunnevad end voodis jumalikult seksikatena, aga paraku on nad seda ainult enda jaoks.