Nemanja Matic (paremal) koos Diego Costaga tähistamas. Foto: JUSTIN TALLIS
Jalgpall
20. juuni 2017, 13:25

Manchester United on lähedal šokitehingule suurrivaalidega

Cristiano Ronaldo potentsiaalse üleminekujuttude varju on jäänud Manchester Unitedi muud tegemised, kui nüüd ollakse lähedal üllatuslikule tehingule. 

Nimelt on Briti meedia väitel kaitsva keskpoolkaitsja otsinguil Unitedi pilk jäänud rivaali Chelsea mängumehe peale. Jutud viivad Jose Mourinho käe alla Nemanja Matici, kelle portugallane 2014. aastal Londonisse tõi. 

Matic on Mourinhoga alati hästi läbi saanud, mistõttu poleks üleminek eriti suur üllatus. Samuti otsis serblane varianti Chelseast lahkuda möödunud hooajal, pärast seda kui võistkonnaga liitus N´golo Kante. Toona jäi asi siiski katki. 

Chelsea pole ilmselt tehingust üleliia vaimustuses, kuivõrd United on nende üks suurrivaale. Pragu käivad Maticiga kõnelused ka lepingu pikendamise osas, kuid kui mängija end siiski valitseva Inglismaa meistriga siduda ei soovi, tuleb klubijuhtidel võimalikud kosilased ikkagi üle vaadata. 

Kaitsva poolkaitsja positsioon on Punaste Kuradite üks nõrgemaid kohti. Seetõttu on täiendust kindlasti vaja ning teise variandina on silm peale pandud ka Tottenhamis pallivale Eric Dierile.