Repliik

Küsitlus | Kui palju läheb maksma kooli lõpetamine? (5)

LISA KOMMENTAAR

hh21. juuni 2017, 08:59
kui palju kulutad? Kui raha on rohkem kui küll, ei ole mõtet ühelgi tähtpäeval raha lugeda , vaid lasta tal minna, et inimesekesele rõõmu teha. Enamasti aga Eesti inimene peab hoolega oma eurokesi iga päev lugema ja gümnaasiumi lõpetaja peaks olema nii palju arenenud küll, et peaks oskama omale valida sõpru, kelle rahakott on sinu omaga sarnane ja tundma nendega koos tähtsast päevast rõõmu väga vähese rahaga .Rõõm ja õnnetunne on sinus endas mitte väljaspool. Nii ongi loomulik ju, et rikkad perekonnad kuldavad oma võsukese üle ja temale on see rõõm. Rahaliselt kehvemate perede lapsed peaksid panustama hoopis teisiti ja mitte õnnetutena vaadama rikaste ülikalleid riideid, kingitustekoormaid, uhkeid suguvõsa kokkutulemist et õnnelast õnnitleda.
Kõik, mis sind õnnelikuks teeb . on sinus endas olemas ja kasuta seda omasuguste rõõmsas
seltskonnas.
uss20. juuni 2017, 18:56
Lõpetasin ülikooli natuke üle nädala peale krooniaja algust. Raha ei olnud, kleiti ei saanud, aga ema vana piduliku pluusi ja mingi seelikuga anti ka cum laude diplom kätte. Ema oli ainus, kes sai tulla lõpetamisele, sest isale ei jätkunud bussipiletiraha. See oli kurb. Ainsad kulud olid ülikooli kohvikus maasikate söömisele peale aktust,
üksikema20. juuni 2017, 20:47
Tubli, et sa üldse ülikooli said ja selle läbisid. Loodetavasti siis ilma erilise õppemaksuta? Minu lapse ülikool jääb ilmselt rahapuudusel läbimata...
uss20. juuni 2017, 21:26
Meie ajal saab pigem oluliseks kutse ja seda saab pigem rakenduslikes kõrgkoolidest ja kutset andvatest koolidest. See toidab. Ülikool praegusel ajal annab pigem üldharidust ja mitte eriala.
Vilistlane20. juuni 2017, 17:55
Mitte midagi. Lõpetasin põhikooli ajal ostetud ülikonnaga. Põhikooli lõpetamisest on möödas 17 aastat. Sama ülikonnaga lõpetasin keskkooli, bakalaureuse- ja magistriõppe. Kusjuures kingad olid ka samad, mis olid põhikooli ajal ostetud. Nõnda on.