Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
21. juuni 2017, 17:18

IMELINE MUUTUS: rasvunud naine kaotas 76 kilo ja vabanes ka löntis nahast (3)

Rasvunud naine kaotas 76 kilo, kuid siis jäi talle trimmis kõhulihaste asemel kõhul rippu meeletult suur ja löntis nahk. Tänu operatsioonile vabanes ta ka sellest ja tegi läbi uskumatult imelise muutuse.

Floridast pärit 22-aastane Kylie Merola oli juba lapsena ülekaalus, kuid võttis eesmärgiks, et kooli lõpetamiseks saab ta liigsetest kilodest võitu, vahendab The Sun.

Lapsena sõi neiu sama toitu, mida ta õde ja vend, kes nüüdseks 25- ja 20-aastased, kuid paisus ainult tema. 15-aastaselt avastati, et tal on polütsüstilised munasarjad, mis võivad olla põhjuseks, miks naistel kehakaal tõuseb.

Koolis teda narriti ja ta pidi kuulama sageli kommentaare oma kehakaalu kohta.

Ta kartis õudusega, mil kool saab läbi ja ta peab aktusel tunnistust võtma minema. Nii otsustas ta operatsiooni abiga kaalust võitu saada.

2014. aastal tehti talle maovähendusoperatsioon ja ta elustiil muutus tervislikumaks - väiksemad toiduportsjonid ja rohkem liikumist.

Kuigi kaal kadus, siis jäi teda piinama lötendav nahk. Ta otsustas minna uuele operatsioonile, et vabaneda sellest koormast, mis pärast kilode kadumist ihule lötendava nahana jäi. Nii vabastati ta liigsest nahast 2016. aastal.

Tänu operatsioonile - Kylie ostis oma esimesed bikiinid! Neiu teekond ja muutus on võtnud aega, aga on kahtlemata kiiduväärt!

Vaata SIIT!