Harold Valdma (vasakul) vs Daigo Saito.Foto: Aigars Laurinovics
Auto-Moto uudised
21. juuni 2017, 10:20

Eesti võidusõitja tegi maailmameistritele tuule alla

Läinud nädalavahetusel peeti Riias kõrgetasemeline driftivõistlus, kus olid esmakordselt osalemas oma ala staarid, kolmekordne maailmameister Chris Forsberg ja erinevate sarjade mitmekordne meister Daigo Saito. Üritus ei olnud kõikidele sõitjatele, vaid sellel osalemiseks tuli saada korraldajalt kutse.

Eestlasi oli väljavalitute seas kolm: Harold Valdma, Kristjan Salmre ja Jako Pino. Salmre tehnika seekord kahjuks vastu ei pidanud ja Pino läks 16 hulgas vastamisi Valdmaga, kes tema võistluse sel korral lõpetas, vahendab motorsport.ee. 

Valdma võitles endale välja tee finaali, kus vastaseks tuli Saito, üks parimaid ja kogenumaid sõitjaid, kelle vastu sel võistlusel sattuda sai.

Valdma oli aga tasemel ja võitles välja esikoha. Kolmandale kohale platseerus kolmekordne Läti meister Janis Eglite, kes vaid nädal tagasi võitis Saku Suurhalli juures peetud Baltic Drift Championshipi etapi.

Kes soovib näha kuidas drift päriselus välja näeb ja milliste takistustega meie kangelased rajal rinda peavad pistma, siis järgmine Eesti meistrivõistluste etapp driftis toimub Laitse Rallypargis 14-15. juuli 2017.