Spordivaria

ERRi spordijuht Rivo Saarna: OMi vaataja peaks pääsema telepildile igasuguse lepinguta ligi (5)

LISA KOMMENTAAR

Kohtuasi 21. juuni 2017, 18:07
paistab. Iseasi, kas ERR selle ette võtab. Või Discovery ise... Kaljuveeri jutt, et "on paketis ja eraldi rohkem raha ei küsita" on verbaalne ekvilibristika. Sama võib väita ju ka Eurospordi kanalite kohta. Too "200 tunni vabalevi" nõue on minu teada sees ROKi nõudel. Eesti Meedia kisub tüli VÄGA suurte ja VÄGA rikastega.
EhhEhh21. juuni 2017, 15:07
Soomes ei ole enam "teleka" (p.o "televiisori vaatamise") maksu. Selle asemel on YLE (Soome rahvusringhäälingu) maks, mille maksmisel ei ole oluline, kas omad mingit seadet või mitte. Kuna peaaegu igasugune elektroonika võimaldab teleprogramme vaadata ja raadiot kuulata, siis mindi lihtsalt mõistlikkuse teed.
Mis tõlgendus?21. juuni 2017, 14:20
Tehniliselt on asi väga lihtne. On olemas FTA (FreeToAir) digiboksid, mis võtavad vastu ainult kodeerimata telesignaali, ning kaardimooduliga digiboksid tasuliste kodeeritud kanalite jaoks. Vabalevi kanaleid edastatakse alati kodeerimata kujul.
mm21. juuni 2017, 14:18
Oleks võinud ise ülekandeõigused osta,mis see kiunumine nüüd aitab.Jobud!
ehh21. juuni 2017, 13:51
Soomes on telekamaks igale telekaomanikule. Järelikult on ka barjäär. Soomes ometigi olümpiamänge näidatakse. Tundub, et häma tuleb mitmelt poolt.