Kommentaar

Jüri Pino | Jammu ja Kashmiri NSV (7)

LISA KOMMENTAAR

23. juuni 2017, 09:13
See vend ei ole küll korras!
Vaata , Jüri!22. juuni 2017, 22:07
Kust võtad Sina, et " sotsialistlik " oli inimvihkajalik ? Elasin ise noore mehena selle sotsialistliku korra ajal, minu valitud elukutse puhul polnud palk kõige suurem, kuid oli ka valikuvõimalusi. Tegin lisatöid ja toitsin ausa tööga oma 3 lapseda pere ära. lisaks sain ka reisida nn Suurel Kodumaal. Kõike seda näinuna ja üleelanuna võin ilma valetamata kinnitada, et kapitalism on kõige inimvaenulikum ja inimese väärikust rikkuvam ühiskonnakorralduse vorm. selle korra ajal pole tavainimesel mingit õigust ega väärikust, ta on vaid mängukann kapitalistide käes. Mida omal ajal, mitusada aastat tagasi, märkis ka K.Marx.
Mx3525. juuni 2017, 13:30
Inimene on mängukann putini venemaa käes. seal on sotsialismi viimane staadium ja edasi tuieb kapitalism. siis ei piirata inimest millistes värvides käib. sellel õndsal ajal keelati telesaade sest reporteril oli seljas sinine lips, valge särk ja must ülikond... praegu venemaal käies ukraina lipuga oled kohe terrorist... nii et näilise vabaduse kõrval oli ka piiranguid... kui olid parteis siis p''sesid nii mõnestki asjast.. või said just seda...parteilaste eripoed jne.. kapitalism pole inimvaenulik neile kes löhevad temaga kaasa... töö kohustus on sotsialism ja töö puudus kapitalism... kui pole tööd siis loo ise endale töökoht... sots ajal lõi riik sulle töökoha.. sotsialis venemaa moodi .. viimane näide venetsuela...
kashmiri22. juuni 2017, 18:58
hei, mode,22. juuni 2017, 08:33
mida lubamatut ma kirjutasin? Millest sa jälle aru ei saanud?
Jah, Allar22. juuni 2017, 08:25
See süsteem sobis ka varem inglastele, sest nii hästi ajupestud massilised alamkastid ei tõrkunud "kõrgemate isandate" jõhkruste vastu. Seega-posthumanistlik on ühtlasi ka eelhumanistlik ja siis küsime, kuhu jäi humanistlik? Seda pole ega tulegi. On vaid mäng ja hämamine, püüd uskuma panna, et humanism on olemas ja kõik tapmised, kultuuride hävitamised on aina humanistlikel kaalutlustel.
Allar_21. juuni 2017, 19:15
India kastiühiskond pidavat sobima posthumanistlikule tulevikumaailmale. Šuudrad, alama klassi inimesed ei oma brahmanite, ülemklassi suhtes mingeid pretentsioone. See on lihtsalt Karma (liberalistlik "nähtamatu käsi"?), mis kõike juhib, õiglaselt ja karmilt. Tingimusteta allumine jõhkrale ebavõrdsusele on see imeline omadus, mis teeb India liberaalide jaoks ahvatlevaks maaks.