Ilu ja mood

MEES EMA KLEIDIS: lühikestes pükstes töökeelu saanud mees tõmbas selga kleidi (8)

LISA KOMMENTAAR

nonoh25. juuni 2017, 08:23
ilmselt võtab veel aega oma paarkümmend aastat, kuni mehed võivad vabalt igal töökohal olla lühikestes pükstes. Talvel võiksid olla tagasihoidliku mustriga, suveks lillelised ja värvilised., lühemad ja pikemad, kitsmad ja laialt lohvakad.Milles peitub iva, et meeste käest lastud figuuri või loomulikult kehva kehaehitust ei märka me, aga naiste puhul tahaks tihti hüüda, et mine koju ja pane midagi sobivamat selga. Sest meeste ülikond, viigipüksid, , triiksärgid varjavad kõik , mida vaja varjata ja mehed on ilusad korrektsed, nende vanust ei märka. Kui nad ei kanna just retuusilaadseid pükse.
kuum suvi24. juuni 2017, 18:41
Sõitsin hiljuti rongiga ühte Eesti väikelinna. Mul oli kahju vaadata neid vagunisaatjaid/piletimüüjaid nende vormiriietes higimull otsa ees - olgui, et tegemist oli porgandiga ja õhk oli häirivalt jahe rongis.
...25. juuni 2017, 08:11
müügil on ju palju hiina kleite, pikki ja lühikesi, ju siis rongide juhatajad ei tea, et need ongi suveks.
Van Ames24. juuni 2017, 13:43
Igatahes nendes trussarites suvel ringi kooserdavad karvaste ja kõverate jalgadega mehed on rõve ja eemaletõukav pilt. Ei salli selliseid silmaotsaski. Ei vahigi neid, kuid vahest satub vägisi mõni selline "ilueedi" teepeale ette. Soliidne meesterahvas kannab viigipükse või teksaid. Ja suve jaoks on olemas ka heast õhulisest materjalist pükse.
??? 22. juuni 2017, 16:45
Miks meesei tohiks töötada riietuses, mis oleks ilmaga kooskõlas? Paarikümne aasta eest töötasin ühes ametiasutuses. Ja eks meilgi oli pealinna peakontoris igasugu nõunikke, kes endal tööd ja tegevust otsivad. Et enda töölkäimist ja palgasaamist õigustada. Vaat üks taoline nõunik siis saigi maha mingi üllitisega. Kõik mehed olgu mustades või tumedates ülikondades, valgetes pluusides ning lipsud ees! Aga naised soliidsees tumedamates kostüümides! Ka südasuvel ilmselt. Kabinettides ärgu olgu mite mingeid nipsasjakesi või muud taolist hubasust. range kroonulikkus. Vaid presidendi pilt seinal. Ja vaat raadio! Ei mingit estraadi, meeleolu, folk või dzässmuusikat! Kui tahad tööd tehes mingit taustamuusikat, siis vaid valitud-sümfoonilist! Sest see mõjub soliidselt ja auväärselt! Kui seda lugesin, tekkis tahtmatult mulje, et ega ma ometigi matusebüroosse tööle pole sattunud? Mina hakkasin seda soovituslikku juhendit otsemaid rikkuma. Ning kui kohalik jupijumal mulle märkuse tegin, siis märkisin, et erinevalt näiteks mõnest muust teisest ametkonnast või riigikogulastest pole mulle ei riigi poolt vormiriietust ega ka esinduskulusid ette nähtud. Järelikult kannan ma riideid, milles mul on mugav ja mis mulle meeldivad. Ka teksaseid suvel või sviitrit talvel.
!22. juuni 2017, 16:31
Kleit oli hea idee! Sest soovahetused ja muu selline on meil ju au sees ning inimõiguslaste ja soovolinik erilise kaitse all. Lühikestest pükstest võib veel kinni hakata. aga kui mees tahab kleiti kanda ning end naisena tunda, siis ei tohi teda kui seksuaalset vähemust ahistada!
Kutt22. juuni 2017, 15:23
Nii juhtub, kui firmas on loll- mänedzere rohkem, kui mõistust. Muide, ka meil siin on viletsast riidest vormiriiete fetiš omaarust tarkmänedzeridel