Zlatan Ibrahimovic.Foto: Martin Rickett
Jalgpall
22. juuni 2017, 10:19

3 STSENAARIUMIT | Kas Zlatan Ibrahimovic siirdub Magnus Pehrssoni käe alla? (1)

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester United teatas 9. juunil, et ei pikenda vigastatud staarründaja Zlatan Ibrahimovici lepingut, mistõttu jääb rootslane koduklubita. Rahvusvahelise vutimeedia abiga spekuleerib Õhtuleht, kuhu võiks Ibrahimovic siirduda.

Kõige tõenäolisem variant

1. Los Angeles Galaxy

35aastase Ibrahimovici agent Mino Raiola on tunnistanud, et kesktormaja on saanud USA kõrgliigast pakkumisi. Kõige tõenäolisemaks peetakse seda, et Ibrahimovic lööb David Beckhami eksklubi Galaxyga.

Hiljuti avaldas rootslase rõivafirma A-Z Twitteris pildi, kus oli Galaxy värve kandnud Ibrahimovici pildi taustal kirjas: "Tere tulemas Los Angelesse." Kui vutiäss soovibki Inglite Linna siirduda, võib ta lisaks Galaxyle valida ka järgmisel aastal USA meistrisarjaga liituva Los Angeles FC kasuks.

Keskmise tõenäosusega variant

2. Hiina

Hiina vutiklubid on viimastel aastatel kulutanud endale Euroopas nime teinud mängijate ostmiseks sadu miljoneid. Raiola on samuti tunnistanud, et Ibrahimovici vastu tuntakse Hiinast huvi.

Ilmselt on vaat et iga miljardiriigi kõrgliigas mängiv vutisats on nõus Ibrahimovici eest miljoneid maksma, ent arvatavasti sooviks jalgpallur elada suurlinnas. Seega võiks Ibrahimovici endale meelitada ehk mõni Pekingi, Shanghai või Guangzhou klubi.

Kõige ebatõenäolisem variant

3. Malmö

195 cm pikkune Ibrahimovic on pärit just Malmöst ning alustas profikarjääri samuti sünnilinna tiimis FF. Ehkki Zlatan pole öelnud, et ta soovib peatselt sportlasteed lõpetada, pole välistatud, et Ibrahimovic taasliitub Malmöga ning laseb oma karjääril vaikselt loojuda.

Lisaks on ju Malmö näol tegemist valitseva Rootsi meistriga, kes saab mängida ka Meistrite liigas. Muide, Malmö peatreeneriks on endine Eesti koondise juhendaja Magnus Pehrsson.