Narvast pärit narkoärikate jälitamine Peterburis kujunes filmilikuks vaatemänguks.Foto: AFP / Scanpix
Eesti uudised
24. juuni 2017, 20:17

Lisatud video kurikaelasid jälitanud politseiauto kaamerast

VIDEO ja FOTO | Pikk pagemine soomusautoga päädis Narva narkoärikast poksijale arestiga Piiteris (14)

Peterburi Viiburi rajoonis võeti pika tagaajamise ja tulistamise järel vahi alla kolm uimastikaupmeest, kelle seas on ka 29-aastane Narvast pärit poksija Aleksei Filipjev.

Filipjev oli soomustatud maasturi Land Cruiser roolis ja üritas pikalt politsei eest minema pääseda, kuid pidi läbilastud rehvide tõttu oma "lõbusõidu" katkestama. Autos viibis ka 52-aastane politsei erupolkovnik, kelle käed pandi samuti raudu, märgib infoportaal Fontanka.Aleksei Filipjev sündis Narvas ja tegeles lapsest saadik poksiklubis Mere ning võitis noorukina mitmeid kohalikke ja rahvusvahelisi turniire. 2013 ta sai Vene elamisloa ning peatus tihti Peterburis.

Maasturi laskudega peatamise järel leiti sealt peaaegu üks kilogramm kaaluv pakk valge pulbriga. Filipjev nõudis peale kinnipidamist eesti keele tõlki.

Erupolkovnik Aleksei Harlašin teenis ligi 20 aastat Admiraliteedi rajooni siseasjade osakonnas ning oli ka Neeva rajooni politseiülemaks.

Kolmas autos viibinu oli 43-aastane Lipetskist Peterburi kolinud Vitali Kulikov, kes töötanud alates 90ndatest ihukaitsjana.