Tuli hävitas neljakorruselise elumaja katuse.Foto: Reuters / Scanpix
Maailm
24. juuni 2017, 21:00

Paanika Londonis: jälle suur tulekahju elumajas (70)

Kümned tuletõrjujad üritavad panna piiri tulekahjule elumajas Bethnal Greeni linnaosas, paari kilomeetri kaugusel Londoni Cityst, kirjutab Daily Mail. Tules on neljakorruselise maja kõrgeimal korrusel asuv korter, akendest paiskuvad välja leegid ja taevasse tõuseb must suits.
Sündmuskohal on vähemalt kaheksa tuletõrjeautot ning liiklus maja läheduses Turini tänaval ja Bethnal Greeni teel on suletud. Tuletõrje pressiesindaja sõnul anti ühele suitsu sisse jäänud inimesele esmaabi.

Tuld on võtnud maja katus ning ümberkaudsete majade elanikud jälgivad hirmunult järjekordset tulekahju elumajas. Tööparteisse kuuluv parlamendiliige Rushanara Ali rääkis Daily Mailile, et ta on kohal olnud juba kolmveerand tundi ja tuletõrjujad ei ole selle ajaga suutnud tuld taltsutada. Inimesed tänaval on murelikud, sest keegi pole enam veendunud elumajade tuleohutuses, lisas Ali.

„Keegi ei tea, mis tulekahju puhkes, kuid kõik küsivad: miks ja kuidas saavad sellised asjad juhtuda,“ jätkas Ali. „Keegi ei saa mööda vaadata faktist, et inimesed on ärevuses ja hirmul pärast Grenfellis juhtunut.“