Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 28. juuni (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad28. juuni 2017, 07:52
Täna võib sulle tekkida konkurent, keda ei tasuks sugugi alahinnata. Püüa tähelepanelikult jälgida, mis sinu ümber toimub, ja ürita tabada allteksti. Ära jäta tähelepanuta mõnda mõtet või ideed, mis võib aidata sul lahendada koduseid probleeme. Jää rahulikuks ka siis, kui kõik mis sind ümbritseb on sinu suhtes agressiivne. Midagi tähtsat on juhtumas. Hoia eemale skorpionist, lõvist ja sõnnist.
Veevalaja28. juuni 2017, 07:51
Võimalik, et tunned end täna täiesti jõuetuna ja kaotad usu asjadesse, millest alles hiljuti vaimustuses olid. Ära võta seda tunnet liiga tõsiselt. Oled romantilisem ja tähelepanelikum, kui tavaliselt. Suhted kallimaga muutuvad lähedasemaks, kui eales varem. Hoia täna eemale oma arvukatest armukestest eriti kaljukitsest ja neitsist, oht saada reedutud.
kaljukits28. juuni 2017, 07:49
Täna võib mõnest seni tavalisest suhtest saada väga intensiivne ja arendav suhe. Otsid alateadlikult äärmuslikke ja põnevaid kogemusi. Sul tuleb koos oma laisast kaasaga ühe delikaatse teema kallal vaeva näha. Ära püüagi üksi hakkama saada, sõpradest on praegu suur abi. Õhtul rahulda oma vajadused veevalajaga.
Ambur28. juuni 2017, 07:47
Võimalik, et sind tabab täna ootamatu sõnaline rünnak. Ole valmis enda maksmapanemiseks ja ära lase endale pähe istuda. Rahaasjad sujuvad täna hästi. Võimalus kohtuda uue armastusega, hoia silmad ja süda lahti. Eriti hea päev uue suhte alustamiseks, kui oled juba pikalt üksinda olnud. Pluuto lähenemine marsile loob head väljavaated ka üheöösuheteks armueksperdist veevalajaga. Hoia eemale jäärast ja skorpionist.
Skorpion28. juuni 2017, 07:46
Võimalikud kokkupõrked lähedaste sõp­radega. Väldi jäika suhtumist ja püüa oma vaadetes dünaamilisem olla. Võta aega lõõgastumiseks.Sulle kuluks ära koos armastatuga loodusesse sõita. Minge kuhugi, kus te pole varem käinud ja tehke midagi vahvat. Veidike segadust positiivses mõttes oleks hea. Hoia eemale lõvist, jäärast ja amburist.
Kaalud28. juuni 2017, 07:44
Võimalik, et sind hakkab täna kummitama minevikus tehtud apsakas kui tabletid võtmata jätad. Kuid parim, mida hetkel teha saad, on see, et püüad edaspidi targem olla. Hea aeg selleks, et oma perekonnaga veidi meelt lahutada ning teha ekskallimaga üks korralik seks.
Neitsi28. juuni 2017, 07:43
Kui oled harjunud oma tahtmist saama, siis ole nüüd valmis selleks, et pead hoopis ise kellegi soove täitma. Võimalikud perekondlikud pinged. Oled kergesti ärrituv. Abi võid leida lohutavatest sõpradest. Kui oled sotsiaalselt aktiivne võib selle tulemuseks olla mingi suurem muutus, mis tõstab sinu mainet.
Lõvi28. juuni 2017, 07:42
Täna võivad aset leida mõneti ekstreemsed juhtumid, mis lõpevad siiski õnnelikult. Väldi liigset hulljulgust ja arvesta endast nõrgematega. Ehkki raha eest õnne osta ei saa, võiksid proovida korra elus mis maik on makstud armastusel. Hoidu uutest tutvustest, need ei pruugi head tuua. Pluuto liikumine Merkuuri võib sind õhtuks muuta väga armunäljaseks. Hoia eemale isekast jäärast ja kaljukitsest.
Vähk28. juuni 2017, 07:41
Täna peaksid tavalisest suuremat tähelepanu pöörama oma vaimsele tervisele. Liigne pinge, mis seotud kohustustega, võib sind rööpast välja viia. Leiad võimaluse lisaraha teenida. Tegemist on tehnilise tööga, mida võid vabalt ka kodus teha. Hea päev näiteks koduse äri alustamiseks. Hoia eemale autodest ja muust liikurtehnikast.
Kaksikud28. juuni 2017, 07:39
Naudid tähelepanu ja kui sa seda piisavalt ei saa, teed kasvõi midagi veidrat, et seda pälvida. Sinu enesekriitika on täna peaaegu olematu. Tänane päev peaks olema Sinu jaoks armuasjades üsna edukas ning Sul on head võimalused selleks, et nii mõnedki oma salajased ihad ellu viia. Kuid pea meeles: kõige heaga ei tohi liialdada. Hoia eemale kaljukitsest ja amburist.
Sõnn28. juuni 2017, 07:37
Illusioonide ja pettumiste päev. Võid langeda varga ohvriks. Soovitav pole sõlmida lepinguid ja teha tähtsaid otsuseid. Hea päev mediteerimiseks. Võid olla väga avatud ja kompromissialdis, kui sa seda tahad. Enamasti oled siiski kangekaelne ja tulvil vasturääkivusi. Tundeelu on hetkel kirevam, kui sa seda sooviksid. Hea päev kähkukaks lõviga.
Jäär28. juuni 2017, 07:36
Saabunud on katsumusterohke aeg. Ole valmis rahaprobleemideks. Samas on täna hea päev end harida või täiendada. Nüüd on Sul ka pisiasjade jaoks silmi. Võid ühe ja sama asja kallal tüdimuseni nokitseda. Sind huvitavad tervist puudutavad küsimused. Veekogude lähedus toimib maagiliselt kus võid kohtuda tulevase veevalajast kallimaga. Hoia eemale sõnnist, hiiresüdamega lõvist ja kergemeelsest neitsist.