Raul Jeets ja Kuldar Sikk.Foto: Erakogu
Auto-Moto uudised
26. juuni 2017, 12:17

Raul Jeets teeb koos Kuldar Sikuga Poolas WRC sarja debüüdi

Kahel viimasel aastal autoralli Euroopa meistrivõistlustel osalenud Raul Jeets astub sellel hooajal sammu edasi, kui planeerib startida kolmel WRC etapil. Esimene neist on juba sellel nädalavahetusel Poolas, kalendris on veel Soome ja Walesi WRC etapid.

Lisaks WRC rallidele on plaanis startida ka kahel Eesti rallil. Võistlusautoks on Škoda Fabia R5 ja võistlusklassiks WRC 2. Et seni Jeetsi kõrval istnud Andrus Toomil on keeruline MM-rallisid oma töö tõttu ajagraafikusse sobitada, siis loeb WRC rallidel Jeetsile kaarti suurte kogemustega Kuldar Sikk, Eesti rallidel aga Toom.

"Pärast kahte hooaega Euroopa meistrivõistlustel oli soov liikuda edasi. Ja selleks on loomulikult WRC sari, mis on samm edasi ja praegusel hetkel suuresti tänu Otile ja Martinile Eestis väga suurelt pildis. Sõidame Škoda Fabia R5 võistlusautoga ja tegime möödunud nädalavahetusel Lõuna-Eestis ka korraliku testi, mille käigus läbisime 100 kilomeetrit. Selle testiga saime hea enesetunde ning proovisime erinevaid seadeid," rääkis Jeets pressiteate vahendusel.

Poola MM-ralli algab neljapäeval Mikolajki publikukatsega ja lõpeb pühapäeval.