Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
26. juuni 2017, 12:48

PAHA LUGU: 4 sodiaagimärki, kes alati maha jäetakse (17)

Kas sina oled alati see, keda maha jäetakse? Või on sul sõber, kelle süda on pidevalt murtud? Võibolla polegi tema nii halb partner, vaid asi on hoopis sodiaagimärgis!

Kui oled üksi ja õnnetu, siis vaata portaali Your Tango viidet nelja sodiaagimärgi kohta, keda kõige rohkem maha jäetakse.

Kaksikud

Kaksikud on seikluslikud, lõbusad ja energiat tulvil. Nad tahavad maailma avastada ja kogeda ning kõike õppida! Nad on väga sotsiaalsed ja huvitavad tegelased, kes pakuvad teistele inimestele huvi. Kaksikutel pole probleemi partneri leidmisega, kuid nad on hädas oma partneri hoidmisega.

Kaksikud tahavad pidevalt liikuda ja leida uusi põnevaid tegevusi, mistõttu võib nende partner unarusse jääda. See inimene ei tekita kallimas tunnet, et ta on eriline. Kaksik ei saa sinna midagi parata, aga talle meeldib flirtida, mis tekitab partneris ebakindlust ja kindlasti ka ebamugavust.

Kui esialgne elevus kaob, siis näivad Kaksikud kuidagi ebastabiilse partnerina. Kuigi Kaksikuid jäetakse sageli maha, siis on nad nii optimistlikud, et see ei näi neid häirivat.

Vähk 

Vähk ja tema valikud on juhitud emotsioonidest. Nad armuvad kiirelt ja loovad suhte, sageli liiga rutakalt.

Vähk on sodiaagimärk, keda on inimesena väga keeruline tundma õppida. Nad on väga tundlikud ja lihtne on nende tundeid riivata ning nendega tülli minna.

Sageli kogeb Vähk tundeid ja emotsioone, mida tal on endalgi raske kontrollida, rääkimata siis partnerist.

Enesekesksuse, tujukuse ja isekuse tõttu on Vähil väga raske suhet ja kallimat hoida.

Neitsi 

Neitsil on elule väga kindel lähenemine  – ta on täpne ja naudib kindlat režiimi, mistõttu võib ta kaaslase jaoks igavaks muutuda.

Rutiini ja üksikasjadesse kapselduv Neitsi on hädas elu nautimise ja sotsialiseerumisega. Neitsid on sageli liiga kriitilised, mis samuti kahjustab nende suhteid.

Kaalud

Kaalud näivad justkui ideaalse partnerina, sest neile meeldib olla teiste seltsis ja pühendada end oma partnerile, seda küll ainult alguses.

Kaaludele meeldib vältida konflikte ja olla hoopis õiglased ning koostööaldis tegutsejad.

Ometi võivad Kaalud olla ka tüütud ja partneri külge klammerduda. Nad tahavad pidevalt oma armsamaga koos olla ja näib, et neil pole enda arvamust.