Branko Mirkovic, finaali MVP.Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
26. juuni 2017, 13:13

BC Kalev/Cramol esimene leping sõlmitud: finaali MVP Branko Mirkovic jätkab meeskonnas! (1)

Kui seni on tulnud kajastada välismaiseid korvpallurite lepingu-uudiseid, siis nüüd saab ka kodumaal otsa lahti teha. Meisterklubi BC Kalev/Cramo sõlmis uue lepingu koduse liiga finaali MVP, serblasest mängujuhi Branko Mirkoviciga.

Aastase lepingu sõlmimist kinnitas Õhtulehele Kalevi mänedžer Kaarel Sibul. "Loodan, et järgmised uudised tulevad käesoleva või järgmise nädala jooksul," lisas Sibul.

34-aastane Mirkovic liitus Kaleviga eelmise hooaja keskel, pärast Demonte Harperi lahkumist. Ta sai Ühisliigas seitsme mängu keskmisteks näitajateks 13 punkti ja 7 korvisöötu, koduses meistriliigas aga tosina mänguga 14,7 punkti ja 4,7 korvisöötu.

Samas pole veel lõplikult paika saanud meeskonna peatreener, ehkki 99-protsendilise tõenäosusega jätkab ametis Alar Varrak. Õhtulehe andmetel on Varrakul hooaja lõpust saati olnud kerge lootus pääseda tööle välismaale, mõnda tugevamasse meeskonda. Kalevi juhtkond on andnud lootsile ooteaega, kuid see lootus näib kustuvat. Kui Varrak jääb kodumaale, on Kaleviga tingimused kokku lepitud. Samuti jätkab Varrak Kalevisse jäädes Eesti koondise abitreenerina.