Miloš Teodosici hea sõber ja koondisekaaslane Stefan Markovic (pildil) teab, mida räägib.Foto: AFP / Scanpix
Korvpall
26. juuni 2017, 14:22

Himkisse siirdunud Serbia korvpallur: terve Euroliiga hingab kergendatult, kui Teodosic läheks NBAsse

Serbia korvpallikoondise mängujuht, omas ampluaas Euroopa paremate sekka kuuluv Stefan Markovic siirdus Peterburi Zenitist Euroliigasse pääsenud Himkisse, andis Venemaa meediale pika intervjuu ning rääkis muu hulgas ka koondisekaaslasest Miloš Teodosicist.

"Arvan, et Teodosic on valmis minema NBAsse," ütles Markovic portaalile championat.com. "Tema väljakunägemise, rünnakute organiseerimise ja hullumeelsete söötude juures tuleb tal kõik välja. Mina korvpallifänni ja tema personaalse poolehoidjana tahan väga näha tema mänge ookeani taga. NBAs sõltuib palju sellest, kuhu satud. Ma ise pole seal mänginud, kuid paljude kvaliteetsete ja end mitte avada suutnud eurooplaste näiteid on olemas. Kuid loodan, et Miloš saab hakkama.

Kas tunnen kergendust, kui Teodosic läheb NBAsse mängima? Muidugi. Mitte ainult VTB Ühisliiga, vaid terve Euroliiga mängijad hingaksid kergendatult, mis siin varjata. Niisugusel tasemel mängija valmistab aastate kaupa kõige kõrgemal tasemel olevatele meeskondadele probleeme. Samas ma ei usu, et CSKA muutuks tema lahkumisega oluliselt nõrgemaks," rääkis Markovic.