Foto: VIDA PRESS
Suhted
27. juuni 2017, 13:53

ARMASTUS ON KEERULINE: 5 lugu sellest, kuidas algas petmine (3)

Redditis tõstatati teema: kui oled oma kaaslast petnud, siis kuidas afäär algas ja lõppes? Vahendame mõnd intrigeerivamat lugu nii meestelt kui naistelt.

PeanutPhotography

Kutt oli vana keskkooliaegne peika, me kord käisime ja kord mitte. Kui olime laiali, siis kohtus ta oma tüdruku Kellyga ja kui lõpuks lahku läksime, siis mees abiellus temaga. Ligi aasta pärast meie lahkuminekut olin kooli suvevaheajal kodulinnas ja sain temaga oma suvetöökohas kokku.

Ta rääkis mulle kurva loo sellest, et Kelly tahtis lahutust ja võtab temalt lapse ära. Ma (lolli peaga) uskusin teda, vahetasime numbreid ja hakkasime iga päev rääkima. Mees kutsus mind "oma" korterisse, näitas mulle lahutuspabereid ja lõpuks läksid asjad paariks nädalaks seksuaalseks.

Üks päev hüppasin sealt läbi, et võtta oma kõrvarõngad, mis päev varem sinna olin unustanud. Mehe keskkooliaegne parim sõber tuli uksele. Küsisin, et kas kutt on siin, tema parim sõber vastas, et ei, miks peaks? Selgus, et kutt oli tegelikult oma sõbra majavalvuriks, see polnud tema korter. Ka rääkis sõber mulle, et kutt ja Kelly olid MAJA OSTMAS, nende abielu läks hästi.

Ma olin maruvihane ja häbistatud. Järgmisel päeval läksin tööle ja sisse jalutas Kelly. Küsisin temalt, et mis ta õhtul teeb ja kas me saaksime rääkida. Saime pärast mu tööd kokku ja ladusin talle kõik välja. Ta nuttis natuke, aga hiljem oli tige. Naine andis mulle nende aadressi ja ütles, et ma järgmisel päeval ilma ette teatamata kohale ilmuksin.

Nii ma tegingi. Kutt oli näost valge nagu voodilina ja püüdis mind ära ajada. Kelly ilmus välja ja neil oli vihane tüli. Lõpuks saigi kutt oma lahutuse ja pidi maksma ka pirakat lapsetoetust, sest Kelly teavitas õigeid inimesi kuti potitaimedest. Keegi meist ei suhtle enam omavahel. Kui sellele mõtlen, siis pean end vähemalt kaks korda pesema.

Altacctforperversion

Kui mind Iraaki lähetati, siis pettis abikaasa mind vähemalt kolm korda (naine ise rääkis mulle sellest). See tegi põrgulikult haiget, aga me saime sellest üle, suuremalt jaolt. 

Kui mind mõni aasta hiljem ümber paigutati, siis alustasin afääri naissoost teenindustöötajaga. See kestis kuus kuud. Tol ajal õigustasin seda kui "tagasi tegemist". Aga nüüd tunnen end selle pärast kohutavalt. See on otsas ja läbi ja ma ei kavatse abikaasale sellest iialgi rääkida.

RedBombX

Olin tollal olnud tüdruksõbraga viis aastat suhtes. Hakkasin rääkima enda omaaegse kolleegiga, kes oli mulle alati meeldinud. Aga ta elas mitme osariigi kaugusel, nii et ma teadsin, et sellest ei tule midagi. Aga noh, selgus, et ta perekond elab endiselt minu kandis ja ta käib neil korrapäraselt külas.

Otsustasime saada kokku ja minna lõunale, vanade aegade nimel. Asi lõppes sellega, et jäime mõlemad purju, võtsime hotellitoa ja lõbutsesime. Seda juhtus järgneva mõne kuu jooksul paar korda, kuni sain temalt sõnumi ... see oli meie lapse ultrahelipilt.

Otsustasin oma tüdruksõbrale kõik ära rääkida, sest minul ei olnud üles kasvades isa ja ma ei tahtnud panna oma last sellisesse olukorda. Aga asi lõppes nii, et [ekskolleeg] katkestas umbes kuu jooksul raseduse ja me katkestasime suhtlemise.

Tundsin end süüdi ja ärevana. Mingil juhul ei teeks enam seda.

Tüdruksõbrale ei rääkinud ma kunagi. Läksime mõned kuud hiljem teistel põhjustel lahku.

Niipalju kui ma tean, oli ultrahelipilt ehtne.

Praegu on mul terve suhe ja armastan oma tüdruksõpra. Ma ei korda kunagi seda viga.

Avocadoavenger

Mul oli afäär kolleegiga, kes oli minust märkimisväärselt vanem. Meil mõlemal oli väga õnnetu suhe. Temal naisega, kelle kulutamisharjumused sundisid neile peale mitu hüpoteeki. Ja minul mehega, kel kiiresti arenes välja tõsine narkosõltuvus. Läks umbes aasta, enne kui keegi teada sai. Kolleegid hakkasid märkama ja tema kaotas lõpuks töö. Mina jäin esimesena vahele ja mu poiss-sõber kolis välja. Üsna varsti andis tema sisse lahutuse ja kolis minuga kokku. See oli tige lahutus, mis kestis aastaid.

Nüüdseks oleme olnud kümme aastat abielus ja oleme endiselt väga õnnelikud. Ka tema eksil läheb suurepäraselt.

Crossbowsaint

See sai alguse paarist napsist pärast tööd ja lõppes sellega, et mina olin armunud, aga mees mitte.

Kui ma teda kohtasin, oli mu suhe lõppemas. Meist said head sõbrad ja rääkisime teineteisele, kui sassis meie praegused suhted on. Liiga kaugele läksid asjad pärast napse, toimus baaris suudlemine ja joobes juhtimine, maksin tema kautsjoni. Pärast seda, kui olime mõned korrad koos maganud, lõpetasin suhte oma poiss-sõbraga. Mees lubas pidevalt ka oma tüdruksõbrast lahku minna, aga ei teinud seda kunagi.

Lühidalt: ta rääkis mulle pikki kuid, et tahab olla koos minuga ja ta armastab mind, aga pikki kuid ei teinud ta midagi olukorra lahendamiseks. Kui ta lõpuks tüdrukuga lahku läks, oli ta mõned nädalad minu juures ja kõik oli ilus. Siis oli üks firma koosolek (jah, kolleegid) ning ta saatis mulle sõnumi, et läheb pärast oma tüdruku juurde tagasi.

Poolteist aastat hiljem olen mina nüüd abielus kellegi teisega ja nemad on endiselt koos.