Video: Video: Stanislav Moškov
Korvpall
27. juuni 2017, 13:44

ÕHTULEHE VIDEO | Reinar Hallik: olen kehv kaotaja, tahan karjääri võiduga lõpetada! (2)

Kolmestekütt Reinar Hallik arvas klubihooaja keskel, et lõpetab kevadega karjääri, kuid nüüd on ta Tiit Soku kutsel selleks suveks veel koondise kandidaatide seas, ehkki lükkab Iisakus hoogsalt ka oma korvpallikooli käima.

"Hooaja lõpp jäi kripeldama. Saime Tartu käest üsna kindlalt ja ka endal ei tulnud kõige paremini välja. Olen jube kehv kaotaja, tahaks ikka võiduga lõpetada," avaldas Hallik koondisega liitumise põhjuse. "Profikarjäär sai küll läbi, kuid teen hobikorras koondisega kaasa ja üritan võistkonda pääseda."

Hallik märkis, et Sokk teda lunima ei hakanud. "Ta on ise mängumees olnud ja teab, et iga sportlane peab kuulama oma keha. Võin tahta küll, aga kui keha ei luba, siis ei saa. Ta andis mulle mõtlemisaega. Kui keha lubas, siis nii see otsus [koondisega liituda] tuli. Tundsin kohe pärast Pärnuga peetud viimast mängu, et tahaks uuesti mängida!" selgitas mullu Albaania korvi kümme kolmest ladunud mängumees.

Mida rääkis Hallik oma kooli asjade ajamisest ning kumb, kas kool või koondis, on sel suvel tähtsam, vaata juba videost!