Kui Mateo Kovacic Tallinna vutimuru kevadel kulutas, oli ta veel vallaline.Foto: INTS KALNINS
Kõmu
27. juuni 2017, 16:18

FOTOD! Ülevaade, kes jaanilaupäeval oma sõnajalaõie leidsid

Kui möödunud nädalavahetuse veetis enamik eestlasi lõkke ääres vorsti sussutades, siis laias maailmas avaldasid teineteisele armastust mitmed kuulsad jalgpallurid.

Kui juba varem on kajastust leidnud Kevin De Bruyne’i, Jack Wilshere’i ja Luka Modrici abielusadamasse jõudmised, siis jaaninädalavahetusel pandi veel paari kolm kuningliku Real Madridi pallivõlurit.

Esimesena jõudis sõrmuse oma kallimale Alice Campellole sõrme panna hetkel Manchester Unitediga tihedalt seostatav Alvaro Morata ja seda reedel 23. juulil Veneetsias toimunud laulatusel.

Just married ❤️💍

A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata) on

Veidi hiljem sai pulmakülalisi vastu võtta kolmel korral ka Hispaania koondisesse kuulunud Lucas Vasquez, kui võttis omale naiseks Macarena Rodrigueze. Paarikese, kes on koos olnud juba ajast, kui ääreründaja Reali noortekoondistesse kuulus, pulmapidu toimus riigi pealinnast Madriidist mõne kilomeetri kaugusel Majadahonda nimelisel väikelinnas.

Simplemente Te Amo ❤️️💍😀

A post shared by Lucas Vázquez (@lucasvazquez91) on

Viimasena abiellus kolmikust kevadel ka A. le Coq Arenat väisanud Horvaatia keskväljamaestro Mateo Kovacic, kes oma kodumaal abiellus Izabel Andrijaniciga.

My past, my present, my future! #myeverything

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Sellega Hispaanias pesitsevad jalgpallurid aga ei piirdu, juba tuleval nädalavahetusel peaks ees ootama samuti Madriidi klubis palliva Danilo ja FC Barcelona superstaari Lionel Messi pulmad.