Foto: Uuskasutuskeskus
Eesti uudised
28. juuni 2017, 13:39

Kodu kaotanutele tuleb järjekordne tasuta asjade turg

Uuskasutuskeskus korraldab 30. juunil koos Tallinna sotsiaaltöö keskusega taaskord tasuta asjade turu peredele ja inimestele, kes on mingil põhjusel kodu kaotanud. 

Tasuta asjade turg on kutsetega üritus, kus kodu kaotanud inimesed saavad endale valida esemeid, mida neil parasjagu kõige rohkem vaja on. Tasuta võtmiseks on nii riided, jalanõud, mänguasjad, raamatud, nõud kui ka kõik muu, mis uuskasutuskeskuse tootevalikus on.

Uuskasutuskeskuse turundusjuhi Annika Altmäe sõnul on oluline, et inimesed saaksid endale ise vajaminevad asjad välja valida. “Me ei tea kunagi täpselt, millest kellelgi võib puudus olla või millest kodu kaotanud inimesed ilma on jäänud. Seetõttu laseme neil asjad pigem enda käega välja valida, kui paneme oma äranägemise järgi ise mingi abipaki kokku,” selgitab tasuta asjade turu põhimõtet Altmäe.

undefined Foto: Uuskasutuskeskus

Kuigi asju on uuskasutuskeskusel kogunenud endalgi, kutsuvad nad appi ka linnarahvast. Oodatud on nii riided kui ka muu, mis kodu kaotanud inimestel vaja võiks olla. Kutsutud on nii üksikuid inimesi kui peresid, seega on oodatud nii naiste-, meeste- kui ka lasteriided. Oma asjad saab tuua hiljemalt 30. juuniks kell 16:00 Tatari uuskasutuskeskusesse (Tatari 64). 

Tasuta asjade turgu korraldab uuskasutuskeskus koos Tallinna sotsiaaltöö keskusega juba teist korda. Eelmine üritus toimus 25. novembril 2016 ja kohal oli ligi 200 abivajajat.

undefined Foto: Uuskasutuskeskus