Eesti uudised

ELUOHTLIKU TROSSI AVASTANUD JALGRATTUR: sellisel rajal sõidan kuni 30 km/h tunnis, surma võib saada ka väiksemal kiirusel! (29)

LISA KOMMENTAAR

Kuuuurija30. juuni 2017, 03:19
Keegi ei käsi kihutada! Kui on oht, tuleb hoog maha võtta. Velopeded peaks rahad kokku panema ja ostma endale maalapi, kus luua ratturiparadiis. Kuni nad seda ei tee, siis tuleb arvestada teistega.
29. juuni 2017, 09:15
Üks selline terroristide võte kuluks trossiomanikule ära. Käib ka seesama tross ja võtet nimetatakse garret. Silmus ümber pea ja üks tugevam tõmme, kuni pea otsast lõikab.
Loop28. juuni 2017, 22:17
Kuidas loomad oma territooriumi tähistavad? Vaata niimoodi tähistagi.
29. juuni 2017, 11:40
Annika28. juuni 2017, 21:53
Alles käisin seal radadel rattaga sõimas... mõnus oli vaikselt kulgeda seal... trosse ei olnud, kuid mingil osal olid tõesti puud ette veetud ja 2 istutatud kuuske keset rada😀
Vabadus viib Laagrisse28. juuni 2017, 19:27
Venelased teevad,et oleks rohkem laipu.Männikul pannakse krossi sõitvatele mootorratturitele traadid ,et kõri läbi lõikaks.Separatistid sooritavad kõiksugu hävitustegusi.
Vahivad...28. juuni 2017, 21:31
...sõjafilme ja siis mängivad metsas partisane.
Kuuuurija30. juuni 2017, 03:10
Mootorratturitel ei ole metsa alla mingit asja! Maksku motokrossiraja kasutamise eest ja kündku seda livvaauku, nii palju kui kulub! Võimalus on loodud! Mootorrattaga metsa trügimine on räige seaduserikkumine!
28. juuni 2017, 18:53
sellel panijal munad maha
Raadio Vabandus28. juuni 2017, 18:53
Vabandust, aga selliste inimeste maa tuleb sundvõõrandada ja neid endid tutvustada betoonist ja traadist ehitiste kultuuriga.
OMA28. juuni 2017, 16:43
on ainult 1x2 m ja nüüd tuleb see ka välja osta. Inimesed on oma saamahimus nii õelaks läinud, et anna kannatust. Keegi ei tule ju õuealale nagu siin väidetakse ja kui maja paikneb teeveeres siis kindlasti antakse ka majaelanikele teada võistluspäevast. Lihtsalt siin vinguda ja kurta ja rumalaid põhjuseid otsida võiksite öelda oma summa mida te soovite ja ongi asi lahendatud. OLLA või MITTE OLLA.
28. juuni 2017, 17:05
Ma ei tea, kas ja kuidas on kohustatud või ei ole kohustatud igasuguste võistluste korraldajad maaomanikke teavitama ( või mitte teavitama).Kui ei eksi, siis suurmaaomanikud ehk kohalikud ärimehed vast ehk nõudsidki maakasutuse eest mingit summat .Või tegid korraldajatele mingil muul viisil selgeks, kas vallaametnike või oma juriidiliste esindajate kaudu-pole aimugi. Igatahes kõik naabrid väitsid, et korraldajad ei vaevu kontakteeruma ja tehakse siis omavoliliselt karjaväravaid lahti jne.
umpa28. juuni 2017, 17:10
Mis seaduse järgi see 1x2 m siin eelpostitajal võetud on? See on umbes 2 meetrit kui loogikast õigesti aru saan ning loomulikult ostetakse kogu maa välja.Kõik hektarid ja ruutmeetrid, kuigi maamaksu pead ikka maksma ehk siis sisuliselt on see ostetav ja müüdav maa rohkem nagu kasutusloaga maa.
Me oleme Tallinnast, me maksame ... ja isegi Punane meri läheb kahte lehte28. juuni 2017, 17:33
Maaomanike maadele saamise himus vingutakse ja kurdetakse.
Pange oma summa postkasti. Kui väravad ei avane, siis pange veel. Kui omanikku pole kodus, siis proovige järgmine aasta uuesti. Kui koht on hästi "sisse söödetud", siis järgmistel kordadel läheb juba libedamalt.
Aga võistluspäevast andke kindlasti aegsasti teada ja isklikult, et omanikud jõuaks loomad kinni panna ning koerad ja mesilinnud maha rahustada.
INN ja AUT28. juuni 2017, 16:39
Praegu on INN: puude langetamine ja tehnorajatiste (betoonist, traadist ja nöörist ripp-sildade ning seiklusparkide, raudteede) loomine.
AUTis on: kooslustest (riigist) ja loodusest (inimesest) hoolimine, avalikud kooskõlastamised ja teavitamised ning kokkulepetest kinnipidamised (kukkuja päästmine on kukkuja asi)
Peale...28. juuni 2017, 16:34
...järgmist sõda pole sul maad ega kedagi,siis juba keegi teine selle maa omanik.
juku28. juuni 2017, 16:47
Igatsete kangesti vene korda, kus kõik on ühine. Roni kus tahad.
Ei ..28. juuni 2017, 21:27
...igatse.Mul on maad.Kui maksan maa maksu, siis tähendab et on lihtsalt minu kasutada.Ei tea kedagi kes oleks väga pikalt saanud olla maaomanik.
väga tore28. juuni 2017, 16:21
Perekond matkab väikeste lastega matkarajal. Laps jookseb veidi ette ja järsku ilmub puu tagant välja 30 km/h liikuv jalgrattur. Kommentaarid nagu õeldakse on liigsed. "Puurondid" on tõenäoliselt kaitseks ATVde vastu.
tuhat korda nõus29. juuni 2017, 13:53
Saan aru jalgrattureid valdavast adrenaliinist ja treenimistuhinast, aga paraku pole te sageli ei nähtavad ega kuuldavad kui suvaliselt kitsalt rajalt ootamatult välja ilmute. Matkan ja jalutan palju metsaradadel ning olen rohkem kui kord olnud ohtlikus situatsioonis ja viimasel hetkel teelt kõrvale saanud. Jalgratta-ja mägijalgratta sport on massidesse läinud ja kultuuritust suhtes teiste terviseradadel liikujatega esineb kahjuks suht palju. Ei väikese lapse ega koera puhul saa anda 100% garantiid, et ta ei tee järsku ootamatut kõrvalepõiget, täiskasvanud rattur peaks suutma aga olukorra kiirelt analüüsida ja hoo kohe maha võtma. See on elementaarne ettevaatusabinõu, mida üldkasutatavatel metsa-ja terviseradadel jälgima peaks.
kõik meie28. juuni 2017, 16:03
Mulle meenutavad need üle võõraste maade sõtkujad paljuski seda "looduskaitsjate" kampa, kes otsustasid, et kuulutavad ühe remmelga hiiepuuks ning kaitsealuseks liigiks ja sõimavad politseid, linna ning misiganes organisatsioone . Ehk siis minu meelest on see huvitav pretsedent, kus piirkonnapolitseinik käib maaomanikega õiendamas.Mitte ei noomi neid sportlasi, kes ei sõlmi omanikega maakasutuslepinguid, vaid mulje jääb, et omanik võib ju eramaa silte panna ning tarasid, aga mis see meid kotib.
MGM28. juuni 2017, 18:57
Palun istu oma eravalduses, aga kaugemale ära roni. Meil on vaja seadust, kus tuletõrje ja kiirabi ei tule eramaale. Las põlevad ja surevad oma vihkamisse.
Kuuuurija30. juuni 2017, 03:15
Kõige rohkem tõkkepuid ja viibimise eest tasu nõudjaid on linnas. Miks maainimesed nii lahked on, et enamikku kohtadesse maal saab veel vabalt ja tasu maksmata minna, on suisa arusaamatu. On meil kapitalism või mitte? Linnaelu vaadates tundub, et on.
kunagine probleem28. juuni 2017, 15:48
Enda vanemate suvila juurest vuhises ka kümmekond aastat tagasi ja veel mõned aastad tagasi pidevalt rattavõistlusi, kuid suurte maalahmakate omanikud vist kaebasid kuskile või otsustasid rattavõistluste korraldajad, et enam meie maadelt läbi ei sõideta . Ja kõige hullemad ongi jalgratturid, sest need liiguvad vaikselt ja kiiresti ning kuidagi alandav oleks enda kodu õuealas vaadata, et ratturiga kokku ei põrka. Või ei tekiks kokkupõrget ratturiga väikestel lastel ja seniilsel vanaemal.
elementaarne28. juuni 2017, 15:23
Ju siis maade omanikud ei ole nõus, et nende maadel sõidetakse kuni 30 km/h. Kitseväntajad võiks aru saada, et eramaal kehtestab reeglid maaomanik.
00028. juuni 2017, 18:58
Igavesti elad või? Sina lõid selle maa? Maal ei ole omanikke, taguge see endale peakolu sisse ja kui aru ei saa, siis taguge veel kõvemini.
AAA28. juuni 2017, 19:34
Igal maalapil on omanik.Ja kui tahad sellel maatükil karata siis pead luba küsima.
BBB28. juuni 2017, 22:16
Osadel maalappidel on tõesti väärastunud psüühikaga isend, kes arvab, et see maa või veel parem, kogu maa peaks kuuluma talle.
Pohlatohlakas28. juuni 2017, 14:09
...
terviseradadele pääsemiseks tuleb mööda sõita sissesõidukeelu märgist ja eramaa sildist.
...
Tartumaa piirkonnapolitseinik Anti Peiponen ütleb, et omanik võib eramaal liikumist vastava tähistusega piirata, kuid seda kindlasti mitte võtetega, mis kellegi tervise või elu ohtu seaks.
Möh? Peaks oma territooriumi tähistama? Kuidas siis veel peab tähistama kui need 2 võtet ei päde ja võõra eramaa külastajad veel tigedad on ja oma nõudmisi esitavad?