Cristiano Ronaldo (keskel).Foto: YURI CORTEZ
Kõmu
29. juuni 2017, 09:40

MIKS KÜLL!? Ronaldo lahkub pommuudise valguses maailmajagude karikaturniirilt (1)

Portugali jalgpallikoondise kapten Cristiano Ronaldo teatas, et lahkub maailmajagude karikaturniirilt, et veeta aega oma vastsündinud kaksikutest poegadega.

Portugal kaotas kolmapäevases poolfinaalis penaltiseeria järel Tšiilile ning meeskonnal seisab ees pronksimatš, kus vastaseks tuleb kas Saksamaa või Mehhiko. Tolles mängus Ronaldo igal juhul kaasa ei tee.

"Kuigi mul sündisid kaks poega, olin kogu keha ja hingega rahvuskoondise teenistuses, nagu alati," kirjutas Ronaldo Facebookis. "Kahjuks ei täitnud me oma peamist sportlikku eesmärki, kuid olen kindel, et pakume ka tulevikus portugallastele rõõmu."

Ronaldo sõnul tuli alaliit talle vastu ning mees lubati ülejäänud koondisest veidi varem koju. "Mul on väga hea meel, et saan lõpuks oma lastega aega veeta."

Kaksikute sünnist on meedias sahistatud ka varem, kuid seni polnud ükski asjaosaline seda kinnitanud. Väidetavalt sündisid pojad Ameerika Ühendriikides surrogaatemale. Ronaldol oli ka varem üks poeg, kelle ema kohta kindlad andmed puuduvad.